Caută articole

Filtrează articole
ARTE MARTIALE

KARATE TRADITIONAL

19.03.2017 - 10:35

Karateka sălăjeni au obţinut 28 de medalii la Cupa “Maramureşului”

Karateka sălăjeni au obţinut 28 de medalii la Cupa “Maramureşului”

Judeţul nostru a fost reprezentat la această ediţie de sportivi  legitimaţi la Palatul Copiilor din Şimleu Silvaniei,  cât şi de la secţiile CS Omega din Jibou, Crasna şi Şimleu SilvanieiEdiţia din acest an a Cupei “Maramureşului” s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute, mai exact, duminică, 12 martie, în sala de sport a Liceului “Emil Racoviţă” din Baia Mare. Competiţia a fost organizată de către C.S. Condor Baia Mare, în colaborare cu DJTS Maramureş.


În cadrul acestei ediţii au participat peste 70 de sportivi, veniţi din patru judeţe, Sălaj, Maramureş, Satu Mare şi Bihor. Probele la care s-au întrecut sportivii au fost kumite individual la secţiunile de W.K.F. şi Shobu Ippon. Judeţul nostru a fost reprezentat de o delegaţie de 24 de sportivi de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei şi secţiile C.S. Omega din Jibou, Crasna şi Şimleu Silvaniei.


Să spunem că karateka sălăjeni au avut o comportare foarte bună la întrecerea desfăşurată în “capitala” Maramureşului, iar la finalul competiţiei au strâns un număr impresionant de 28 de medalii. Astfel, 7 medalii au fost de aur, 8 de argint, în timp de 13 au fost  de bronz.


Cei mai remarcaţi sportivi au fost Tania Pop, Paula Radu, Maia Pop, Alexandra Barth şi Roxana Teglaş, la  fete, iar la băieţi, Ianis Teglaş, Raul Pop, Gabriel Cionca, Matei Bal, Fazekas Robert, Mak Szilard, Ianis Laza, Alex Moldovan, Raul Maier, Luca Inceu, Luca Opriş, Daniel Bârsan, Mandel Krisztian, Emanuel Neaga, Marius Cherecheş, Nicolae Gal şi Eduard Borz.


De asemenea, trebuie menţionat faptul că din delegaţia sălăjeană, sportiva Paula Radu a şi arbitrat la această competiţie, alături de Demjen Geza, Adrian Creţ, Călin Coste, Daniel Petruţ, Ioana Herţeg şi Stelian Mihalcea. Aceştia au fost supervizaţi de către Takacs Mihaly şi prof. Gheorghe Pop.


Profesorul Gheorghe Pop se arată mulţumit  de prestaţia elevilor săi, dar şi de modul cum s-a desfăşurat această competiţie. Să mai spunem că la finalul acestei săptămâni se va desfăşura Campionatul Naţional, competiţie ce va fi găzduită de oraşul Piteşti. “Organizarea a fost una deosebită, logistica de asemenea, felicitări gazdelor, felicitări Viorel Duţă şi întreg comitetului de organizare! Felicitări A.N.A.K. De asemenea, mulţumim celor care ne-au sprijinit, iar celor care ne vor reprezenta la Campionatul Naţional de la Piteşti, mult succes!”, a declarat Gheorghe Pop.  

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 592Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter