Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

19.03.2017 - 10:02

Începe returul şi la Liga a V-a din Sălaj

Începe returul şi la Liga a V-a din Sălaj

Prima etapă din 2017 este programată duminică de la ora 14.00, cel mai interesant meci urmând să aibă loc între Viitorul Băbeni şi Olimpia RusLa o săptămână după reluarea Ligii a IV-a şi returul din al cincilea eşalon este gata de start, prima etapă din 2017 fiind programată duminică, de la ora 14.00. Dacă în Liga a IV-a aveam de a face cu cea mai intensă bătălie la titlu şi în Liga a V-a, pentru prima poziţie din fiecare serie, care asigură şi promovarea se va o luptă interesantă.


În Seria Est, AS Tihău şi Olimpia Rus au mers “bară la bară” în turul de campionat, pe care l-au terminat la egalitate de puncte, formaţia din Tihău fiind momentan lider doar datorită unui golaveraj mai bun. Ambele grupări vor susţine primele meciuri oficiale în deplasare, Tihăul urmând să joace la Dragu, în timp ce Olimpia Rus se va deplasa tot pe Someş, pentru confruntarea cu Viitorul Băbeni.


Acest joc este şi derby-ul etapei, mai ales din punct de vedere al clasamentului, dar şi datorită rivalităţii zonale. Dacă Olimpia Rus se clasează pe locul secund, Băbeniul ocupă locul 4 şi trage tare în retur pentru o clasare pe podium. În lupta pentru primul loc poate fi luată în seamă şi Someşul Someş Odorhei, formaţie ce se află pe locul 3.


Gruparea de pe Someş va începe returul la AS Creaca Jac, o altă echipă cu nume în Seria Est, dar care momentan ocupă doar locul 8. În Seria Vest se dă o luptă şi mai interesantă pentru primul loc, pe care îl ocupă Steaua Cosnicium trupa condusă de Radu Chiorean având doar un punct avans în faţa celor de la Unirea Hereclean.


Pe podium se află Voinţa Derşida o grupare care în ultimele sezoane s-a luptat la primul loc şi care îşi doreşte să reuşească o astfel de performanţă, având în vedere că a rămas singura reprezentantă a comnei Bobota în fotbalul sălăjean. Cu şase victorii la rând pe final de tur şi Venus Borla a intrat în cărţile primului loc, formaţia condusă de Mate Tibor fiind la 6 puncte în spatele liderului.  


Primele patru clasate par a avea meciuri mai uşoare în prima etapă din retur, însă nu putem vorbi despre vreo favorită, având în vedere că la acest nivel surprize pot apărea şi din partea ultimelor clasate.  

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1057Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter