Caută articole

Filtrează articole
Ştiri Sălaj

18.03.2017 - 19:37

Chiar în ziua înmormântării tinerei cu origini în Sălaj împuşcată la Oradea, asasinul a fost prins!!! GALERIE FOTO şi VIDEO

Chiar în ziua înmormântării tinerei cu origini în Sălaj împuşcată la Oradea, asasinul a fost prins!!!  GALERIE FOTO şi VIDEO

Deşi existau informaţii că ar fi părăsit deja ţara, Hladii Adrian a fost prins sâmbătă după-amiază într-un apartament din Oradea! Chiar dacă era la etajul 4, în momentul în care mascaţii au tăbărât spre el, criminalul s-a aruncat de la etaj. Totul s-a întâmplat chiar în ziua în care în victima sa a fost condusă de ultimul drum...Sâmbătă a fost zi de doliu la Oradea, acolo unde Dalia Duca a fost înmormântată.

La orele amiezii, tânăra originară din Sălaj care miercuri a fost împuşcată în cap de fostul prieten a fost condusă pe ultimul drum.

Chiar dacă în oraşul de pe Criş a fost o ploaie torenţială, sute de oameni au ţinut să fie alături de familia Duca, în aceste momente grele.

Părinţii şi bunicii tinerei sunt dărâmaţi de durere. După cum relatau colegii de la bihorstiri.ro, mama fetei striga cu durere în suflet: “Doamne, ai milă de ea acolo, dacă aici nu ai avut!”.

Ceremonia funerară a avut loc la Capela Haşaş, iar tânăra în vârtă de 24 de ani a fost înmormântată în Cimitirul Municipal din Oradea.

Pe paginile de socializare, mesajele curg, iar în memoria Daliei  prietenii au realizat şi un colaj video cu imagini în care tânăra din Oradea se afla în mai multe ipostaze; singură, alături de mama ei sau cu bunicii. La finalul montajului, este şi un mesaj duios: "Odihneşte-te în pace, înger frumos!"…

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Chiar dacă poliţiştii bihoreni au desfăşurat ample operaţiuni de căutare şi chiar dacă a fost dat în urmărire națională şi în consemn la frontieră, asasinul nu a fost găsit.

După unele zvonuri, Hladii Adrian (alias Adi Grasu) ar fi părăsit ţara, având în vedere că şi în ultima perioadă el locuia în Italia.

Totodată, a fost luat în calul şi faptul că tânărul în vârstă de 38 de ani ar fi fost rănit, fapt care i-a îngreunat o dispariţie rapidă…

 

FOTO şi VIDEO: bihorstiri.roSupriza a venit, însă, sâmbătă, adică în ziua în care victima sa a fost înmormântată!?

Astfel, bărbatul a fost capturat într-un apartament din cartierul Nufărul, vizavi de Lotus Center din Oradea, acolo unde mai fusese căutat în zilele trecute! Sâmbătă după-amiază, poliţiştii au revenit  şi l-au luat prin suprindere pe criminal.

Se pare că, în momentul în care mascaţii au tăbărât în apartament, Hladii a sărit pe geam, de la etajul 4. Prins de poliţiştii, el a fost transportat de urgenţă la spital, având în vedere că era grav rănit, iar şansele sale de viaţă sunt sunt destul de mici.

 

Ultimă oră: Din cauza rănilor grave, ca urmare a căzăturii de la etajul 4, Hladii Adrian a decedat.

 

  

FOTO şi VIDEO: digi24.ro, adilabos.ro


 

 

 

 

 

 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 22660Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter