Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

18.03.2017 - 16:22

Ritli Zoltan: „Puteam scoate un rezultat de egalitate cu FC Zalău”

Ritli Zoltan: „Puteam scoate un rezultat de egalitate cu FC Zalău”

Antrenorul celor de la Recolta Dorolţ consideră că echipa sa se putea întoarce acasă cu un punct din deplasare de sub Meseş


 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Vineri după amiază, pe Stadionul Municipal din Zalău, FC Zalău a primit vizita „lanternei roşii”. Deşi la prima vedere, meciul părea unul la îndemâna „alb-albaştrilor”, în teren altfel au stat lucrurile. 
 

Astfel, echipa sătmăreană a stat bine în teren şi a rezistat 81 de minute. Totuşi, la o fază de contraatac, Alexandru Pop a scăpat singur cu Dobrai Rajmund şi a reuşit să îl învingă pe portarul Recoltei.  Avea să fie şi singurul gol al partidei.
 

Cu toate că a pierdut, Ritli Zoltan consideră că FC Zalău a avut ocazii mai multe, chiar dacă nu au fost clare, iar având în vedere media de vârstă scăzută a echipei sătmărene, se arată încrezător că vor urma evoluţii din ce în ce mai bune.
 

„Am văzut câteva meciuri ale echipei din Zalău şi am încercat să le blocăm punctele forte. Am cedat terenul intenţionat pentru a închide spaţiile şi am reuşit asta pe aproape tot parcursul meciului. La o fază de atac a noastră, a fost un contraatac al lor şi s-a încheiat meciul. Pertotal, cred că Zalău a avut dominare teritorială, a avut ceva ocazii, nu foarte clare, în afara golului. Totuşi, cu un pic de atenţie şi mai multă dăruire, puteam scoate un rezultat de egalitate. Am o echipă tânără şi creştem de la meci la meci, sper că o să vină şi punctele”
, ne-a declarat Ritli Zoltan.
 

Puteţi urmări întreaga declaraţie în video-ul de mai jos: 
 
 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 900Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter