Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

17.03.2017 - 19:20

Ioan Morar: „Am fost de nerecunoscut în prima repriză”. VIDEO

 Ioan Morar: „Am fost de nerecunoscut în prima repriză”. VIDEO

Preşedintele celor de la FC Zalău s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de „alb-albaştrii” în prima parte a meciului cu Recolta Dorolţ, însă odată cu intrarea unui jucător după pauză, jocul s-a schimbat în bine, lucru evidenţiat de asemenea de conducătorul grupării de la poalele Meseşului


 


FC Zalău a reuşit să obţină primul succes din acest retur după ce vineri după-amiază a trecut de Recolta Dorolţ, la limită, scor 1 – 0, după reuşita lui Alexandru Pop.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 


Totuşi, cu toate că au câştigat şi au obţinut toate punctele puse în jos, să spunem că jocul nu a strălucit, mai ales în prima repriză. Acest lucru l-a evidenţiat şi preşedintele Ioan Morar, cel care a fost un pic dezamăgit la finalul partidei.

 


„A fost o victorie destul de grea, în prima parte am făcut un joc destul de modest, foarte slab, parcă nu am vrut să jucăm, am fost de nerecunoscut, faţă de meciul de la Mediaş, unde am jucat bine, împotriva unei echipe bune. Totuşi  în partea secundă parcă ne-am revenit un pic, datorită intrării lui Lucian Todea, cel care a revigorat echipa, dar cel mai important este că am obţinut cele trei puncte”, a declarat Ioan Morar.

 


Să spunem că pentru FC Zalău urmează acum meciul din deplasare împotriva celor de la FC Bistriţa şi chiar dacă echipa bistriţeană pare în „moarte clinică”, preşedintele celor de la FC Zalău este de părere că orice meci trebuie tratat serios.„Eu am mai zis, trebuie să luăm fiecare meci în parte, fiecare partidă are miza sa şi trebuie tratat ca atare, indiferent de poziţia în clasament a adversarei. Şi cei de la Satu Mare sunt pe ultimul loc şi era să facă o surpriză negativă pentru noi”, a încheiat preşedintele grupării „alb-albastre”.


 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1944Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

zoom - 17.03.2017 - 22:44

Minte iubitorii fotbalului din Zalau ca vrea promovarea. Aiurea, doar ca sa ma stoarca niscaiva bani(nu outini)de l buget.RUSINE!

Nume:

Marian - 17.03.2017 - 19:43

Ce declarații de nesimțit în loc să-l laude și pe autorul golului, cel care a adus victoria echipei și este din curtea proprie el îi laudă pe alții, apropo, aici se vede caracterul acestui conducător, care conduce clubul pe banii Primăriei!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter