Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

17.03.2017 - 10:10

Cristina Neagu, după ce a devenit din nou cea mai bună handbalistă din lume: “Sunt mândră şi foarte fericită”

Cristina Neagu, după ce a devenit din nou cea mai bună handbalistă din lume: “Sunt mândră şi foarte fericită”

Handbalista a fost aleasă cea mai bună jucătoare din lume pentru a treia oară în carieră şi pentru a două oară consecutivCristina Neagu a fost desemnată de Federaţia Internaţională de Handbal drept cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2016. Să spunem că pentru valorosul inter stânga este a treia distincţie de acest gen, după cucerirea acestui premiu în 2010 şi 2015.


Românca s-a clasat pe locul 1, având parte de 37,14 % din voturi, la o distanţă de peste 15% faţa de jucătoarea clasată pe poziţia secundă, norvegianca celor de la Gyor, Nora Mork (20,86 %). Podiumul a fost completat tot de o jucătoare  de la Gyor. Este vorba de Nycke Groot.


În ceea ce o priveşte pe Cristina Neagu, să spunem că este mândră de acest premiu, chiar dacă nu a avut aceeaşi încredere precum în 2015 că putea câştiga acest titlu.


”Sunt copleşită de emoţii. Dacă în 2015 eram destul de sigură că aş putea câştiga acest titlu, acum mă aşteptam mai puţin. Aveam speranţele mele, din moment ce am fost nominalizată, dar anul acesta chiar sunt copleşită. Cred că sunt singura jucătoare din istoria handbalului care a câştigat de 3 ori trofeul acesta. Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care m-au votat, celor care au încredere în ceea ce fac pe teren. Cu echipa nu am avut cele mai bune performanţe, au fost apreciate mai mult rezultatele individuale. În plus, dintre toate jucătoarele nominalizate am avut cele mai puţine meciuri jucate. Sunt mândră şi foarte fericită”
, a declarat Cristina Neagu pentru ProSport.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 711Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter