Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

17.03.2017 - 09:32

Zoltan Ritli: “Nu ne vom preda la Zalău”

Zoltan Ritli: “Nu ne vom preda la Zalău”

Noul antrenor al celor de la Recolta Dorolţ recunoaşte valoarea superioară a lotului “alb-albaştrilor”, însă echipa sa vine sub Meseş pentru a câştiga toate punctele puse în jocRecolta Dorolţ este “lanterna roşie” a Seriei a V-a din Liga a III-a, însă în pauza competiţională din iarnă, gruparea sătmăreană şi-a schimbat antrenorul şi a reuşit şi câteva transferuri. Astfel, pe banca celor de la Recolta Dorolţ a ajuns Zoltan Ritli.


Se pare că această mutare a fost una benefică pentru clubul din judeţul Satu Mare, deoarece în prima etapă din retur, sătmărenii au reuşit să obţină un punct din deplasarea la Fotbal Comuna Recea. Chiar dacă în etapa precedentă, elevii lui Zoltan Ritli au pierdut pe teren propriu cu Sănătatea Cluj, sătmărenii vin la Zalău pentru a obţine toate punctele, iar antrenorul grupării anunţă că elevii săi vor face tot posibilul pentru a reuşit asta.


 “Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din această Serie, care are în lot jucători foarte valoroşi precum Băican, Istrate sau Coţi. FC Zalău are un grup unit, un antrenor priceput, dar cu toate acestea nouă nu ne este frică de acest joc. FC Zalău porneşte favorită, dar încercăm să scoatem cât mai multe puncte fiindcă avem mare nevoie de ele. Venim după două meciuri bune, atât la Recea, cât şi cu Sănătatea Cluj, în care meritam mai mult decât un punct. Nu vom juca la egal şi vom încerca să câştigăm. Nu ne vom preda în faţa Zalăului, cu toate că avem o echipă neexperimentată cu jucători tineri”, ne-a declarat Zoltan Ritli.


De cealaltă parte, Gabriel Coţi, unul dintre jucătorii evidenţiaţi şi de Zoltan Ritli este de părere că Zalăul are mare nevoie de puncte, având în vedere că “alb-albaştrii” au câştigat un singur punct din primele două etape.


 “Ne aşteaptă un meci important pentru că venim după două partide pe care nu le-am câştigat, chiar dacă în meciul cu Mediaş, echipa a făcut un meci bun şi zic eu că un egal era mai echitabil. Suntem la început de retur şi avem nevoie de victorii pentru a ne menţine pe locurile fruntaşe din clasament, iar în meciul de vineri, sper să ne facem meciul uşor de la bun început pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte”
, ne-a declarat Gabriel Coţi.
 

Să spunem că meciul dintre FC Zalău şi Recolta Dorolţ va avea loc vineri, de la ora 15:00, pe Stadionul "Municipal" din Zalău.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 678Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter