Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

16.03.2017 - 17:00

TRAGEDIE. Un pescar a fost găsit mort la 4 zile, după ce îi trimise soţiei un selfie cu fiul lor!?

TRAGEDIE. Un pescar a fost găsit mort la 4 zile, după ce îi trimise soţiei un selfie cu fiul lor!?

O excursie la pescuit cu barca s-a terminat tragic pentru un bărbat în vârstă de 38 de ani. După câteva ore pe lac, pescarul a dispărut, iar copilul de doar 2 anişori care îl însoţea a fost găsit într-o pădure din apropiereZiua de luni, trebuia să fie una frumoasă pentru o familia lui Matthew Meinert. Pescar cu mare experienţă, tânărul american a plecat împreună cu Oliver, fiul său în vârstă de doar 2 anişori, la pescuit pe un lac din Texas. Îmbarcaţi pe o bărcuţă, cei doi erau fericiţi şi tatăl chiar a făcut un selfie, pe care l-a trims soţiei, care îi aştepta acasă liniştită.

Acesta a fost şi ultimul contact al bărbatului cu familia. Din păcate, cei doi nu au mai ajuns împreună niciodată acasă. Astfel, undeva în orele serii, poliţiştii au primit un apel prin care se semnala prezenţa unei bărci părăsite pe marginea lacului Grapevine. În interior, era un telefon mobil, încălţăminte, veste de salvare şi echipament de pescuit.

 A doua zi, băieţelul a fost găsit rătăcind singur prin pădure, îmbrăcat doar cu pantaloni scurşi şi un tricou, iar trupul său era plin de zgârieturi. Imediat, el a fost dus imediat la un spital de pediatrie din zonă, unde a venit la scurt timp şi mama sa.

Vineridupă-amiază, trupul lui Matthew a fost găsit în apă, la mică distanţă de locul în care fusese abandonată barca. “Trupul său a fost găsit într-o apă adâncă de 1,8 metri, undeva lângă barca sa”, a declarat un oficial al poliţiei.


Anchetatorii nu au găsit urme de violenţe, iar o ipoteză este că bărbatul ar fi căzut în apă, în timp ce barca şi-a continuat drumul până s-a oprit pe uscat. De precizat că tânărul era un pescar cu experienţă şi cunoştea bine lacul. Cauza exactă a morţii va fi elucidată  la autopsie.


Sursa: www.stirileprotv.ro
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2207

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter