Connect with us

VOLEI

Sergiu Stancu: “Am demonstrat că putem câştiga în faţa oricărei echipe, ceea ce ne dă încredere pentru meciul cu Volei Municipal Zalău”

Tehnicianul de la Tricolorul Ploieşti este optimist că echipa sa poate începe play-off-ul cu un rezultat pozitiv, chiar dacă sâmbătă va juca pe terenul vicecampioanei

 
 
 
Volei Municipal Zalău începe faza a II-a a campionatului pe teren propriu urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 18.00 pe Tricolorul Ploieşti.
 
La prima vedere, gruparea de sub Meseş este favorită, dar adversarii nu sunt de neglijat, mai ales că în acest sezon, Tricolorul Ploieşti a câştigat meciul tur cu Zalăul, iar în urmă cu două etape s-a impus pe terenul celor de la Arcada Galaţi.
 
“Începe cea mai importantă fază a campionatului şi acordăm atenţie maximă meciului de la Zalău. Am demonstrat până acum că putem câştiga în faţa oricărei echipe din campionat, ceea ce ne dă încredere pentru meciul de la Zalău.Contează mai puţin cine este favorită înaintea acestui joc. Pentru noi este important să începem play-off-ul cu un rezultat pozitiv”, ne-a declarat Sergiu Stancu.
 
Înaintea debutului în play-off, Volei Municipal Zalău se află pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Steaua, în timp ce Tricolorul Ploieşti ocupă locul 5 şi o desparte nouă puncte de prima clasată. Cu toate acestea şi echipa lui Sergiu Stancu poate spera la titlul de campionă.


”Sunt patru echipe în faţa noastră, dar vom lua fiecare meci în parte. Vom încerca să câştigăm toate partidele, iar la final vom vedea unde ne vom clasa”, a mai spus tehnicianul Ploieştiului.
 

61 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Belu

    18 March 2017 at 13:23

    La Zalau ai asigurat un 3-0 sec stancule . Ca de obicei ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI