Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

16.03.2017 - 15:41

Sergiu Stancu: “Am demonstrat că putem câştiga în faţa oricărei echipe, ceea ce ne dă încredere pentru meciul cu Volei Municipal Zalău”

Sergiu Stancu: “Am demonstrat că putem câştiga în faţa oricărei echipe, ceea ce ne dă încredere pentru meciul cu Volei Municipal Zalău”

Tehnicianul de la Tricolorul Ploieşti este optimist că echipa sa poate începe play-off-ul cu un rezultat pozitiv, chiar dacă sâmbătă va juca pe terenul vicecampioanei


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Volei Municipal Zalău începe faza a II-a a campionatului pe teren propriu urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 18.00 pe Tricolorul Ploieşti.

 

La prima vedere, gruparea de sub Meseş este favorită, dar adversarii nu sunt de neglijat, mai ales că în acest sezon, Tricolorul Ploieşti a câştigat meciul tur cu Zalăul, iar în urmă cu două etape s-a impus pe terenul celor de la Arcada Galaţi.

 

“Începe cea mai importantă fază a campionatului şi acordăm atenţie maximă meciului de la Zalău. Am demonstrat până acum că putem câştiga în faţa oricărei echipe din campionat, ceea ce ne dă încredere pentru meciul de la Zalău.Contează mai puţin cine este favorită înaintea acestui joc. Pentru noi este important să începem play-off-ul cu un rezultat pozitiv”, ne-a declarat Sergiu Stancu.

 

Înaintea debutului în play-off, Volei Municipal Zalău se află pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Steaua, în timp ce Tricolorul Ploieşti ocupă locul 5 şi o desparte nouă puncte de prima clasată. Cu toate acestea şi echipa lui Sergiu Stancu poate spera la titlul de campionă.


”Sunt patru echipe în faţa noastră, dar vom lua fiecare meci în parte. Vom încerca să câştigăm toate partidele, iar la final vom vedea unde ne vom clasa”, a mai spus tehnicianul Ploieştiului.

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 631Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Belu - 18.03.2017 - 13:23

La Zalau ai asigurat un 3-0 sec stancule . Ca de obicei ..


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter