Caută articole

Filtrează articole
Ştiri Sălaj

15.03.2017 - 17:57

ŞOC şi GROAZĂ pe Criş: O tânără originară din Sălaj, împuşcată în cap de fostul iubit. GALERIE FOTO şi VIDEO

ŞOC şi GROAZĂ pe Criş: O tânără originară din Sălaj, împuşcată în cap de fostul iubit. GALERIE FOTO şi VIDEO


Se pare că motivul a fost gelozia. Tânăra în vârstă de 24 de ani, care îşi are originile din localitatea Doh (comuna Măerişte) a decedat pe loc. Cel puţin deocamdată, asasinul este liber!?


 

 

Crimă odioasă la Oradea, acolo unde o tânără de 24 de ani a fost împuşcată direct în cap de fostul iubit….

Totul a început miercuri dimineaţa, când Dalia Duca ieşea cu un prieten dintr-un imobil de pe strada Barcăului. Aceştia au fost suprinşi de un tânăr, despre care se spune că era fostul iubit al fetei şi care venise cu un buchet de flori să se împace cu frumoasa domnişoară.

Orbit de gelozie, tânărul a devenit rapid violent, a scos un pistol şi a tras mai multe focuri înspre tânărul cu care era pe fosta iubită.

Unul dintre gloanţe l-a lovit pe acesta în zona claviculei şi norocul său a fost fuga, în tip ce atacatorul a urcat-o pe tânără cu forţa în maşină şi a dispărut de la faţa locului, la bordul unui BMW.

Ulterior, maşina a fost descoperită undeva pe malul stâng al Crişului Repede, undeva la
periferia oraşului Oradea, iar tânăra a fost găsită moartă. Fusese împuşcată în cap!?

“SMURD a fost solicitat să intervină pe raza localităţii Sîntion, unde o femeie de 24 de ani a fost descoperită împuşcată. Echipajul a constat decesul tinerei”, a declarat maiorul Ciprian Tămaş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "CRIŞANA" al judeţului Bihor.

Undeva după orele amiezii, a venit şi o declaraţie de la parchet. "Confirmăm faptul că în urmă cu puţin timp această femeie a fost găsită împuşcată în zona capului în autoturimul cu care atacatorul a fugit de la locul faptei, autoturism abandonat pe o stradă din Oradea", a declarat Maria Cotrău, prim-procurorul adjunct al Parchetului Bihor, pentru Digi 24.

Tot parchetul a dat publicităţii faptul că s-a efectuat cercetarea locului faptei, s-au identificat şi audiat persoane care au cunoştinţă despre eveniment şi se acţionează pe mai multe planuri, în vederea identificării autorului.

Spre seară, a fost identificat şi asasinul. Este vorba despre Hladii Adrian (alias Adi Grasu), un tânăr de 38 de ani din municipiul Oradea,
1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui, dar care nu a fost găsit până acum. Poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare şi chiar a fost dat în urmărire națională şi în consemn la frontieră.

Totodată, poliţiştii au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate, adică Sălaj, Cluj, Satu Mare, Arad sau Alba, dar şi cu omologii din Ungaria. Au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmărire.

În ce priveşte victima, să spunem că era angajata unei firme orădene care comercializează produse petroliere şi că este originară din judeţul Sălaj.

Altfel spus, părinţii fetei s-au născut în satul Doh, din comuna Măerişte. Tatăl acestei a fost poliţist de carieră, iar în anii trecuţi s-a implicat şi în afaceri pe raza judeţului Sălaj, astfel că familia Duca a început lucrările la o staţie de peco, în localitatea  Moiad.

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

 

 

Sursa: ebihoreanul.ro

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 52413Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Robert - 16.03.2017 - 22:23

"Unul dintre gloanţe l-a lovit pe acesta în zona claviculei şi norocul său a fost fuga, în tip ce atacatorul a urcat-o pe tânără cu forţa în maşină şi a dispărut de la faţa locului, la bordul unui BMW. "....la bordul unui bmw si voi ne arata-ti cum politistii cerceteaza o masina suzuki vitara...super


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter