Caută articole

Filtrează articole
Ştiri Sălaj

15.03.2017 - 11:45


 

Doi sălăjeni, condamnaţi la închisoare!

Doi sălăjeni, condamnaţi la închisoare!

Un bărbat de 62 de ani şi unul de 29 de ani au fost depuşi în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferaţi în penitenciar. Primul a fost arestat pentru tentativă de omor, în timp ce al doilea pentru evaziune fiscalăMarţi, 14 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Poiana Blenchii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Sălaj, la data de 14 martie,  pe o perioadă de 3 ani şi 4 luni, pe numele unui bărbat de 62 ani, din Poiana Blenchii, pentru tentativă la infracţiunea de omor, faptă petrecută în luna mai 2016.


În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Sălaj, la data de 3 martie, pe o perioadă de un an şi 10 luni, pe numele unui  tânăr de 29 de ani, pentru comiterea  infracțiunii de evaziune fiscală, faptă petrecută în perioada iulie 2011-martie 2013.


Cei doi au fost depuşi în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferaţi în penitenciar, în vederea executării pedepsei. 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 3062

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Xy - 15.03.2017 - 12:07

Si ce legatura are cu sportul?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter