Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

14.03.2017 - 14:27

A.J.V.P.S. Sălaj şi-a premiat cei mai buni pescari, dar şi colaboratorii. GALERIE FOTO

A.J.V.P.S. Sălaj şi-a premiat cei mai buni pescari, dar şi colaboratorii. GALERIE FOTO

Adrian Farkas şi Lavinia Cupa Farkas, alături de Jandarmeria Sălaj şi SGA  au fost cei premiaţi în cadrul "Balul Asociaţiei" organizat de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din SălajVineri, 10 martie a avut loc, precum în fiecare an, „Balul Asociaţiei”, organizat de A.J.V.P.S. Sălaj. În cadrul evenimentului au fost premiaţi colaboratorii deosebiţi, cât şi cei mai buni pescari ai Asociaţiei în anul 2016.


Să spunem că la categoria colaboratorilor deosebiţi a fost premiată Jandarmeria Sălaj, pentru rezultatele notabile obţinute în urma colaborări.  De la începutul anului 2016 şi până în prezent, atât independent cât şi împreună sau la sesizarea Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Sălaj, jandarmii sălăjeni au constatat un număr de 4 contravenţii în valoare totală de 1500 lei la legea 407/2006 a vânătorii şi protecţiei fondului cinegetic şi un număr de 91 contravenţii în valoare totală de 14400 lei la Ordonanţa de Urgenţă nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.


Totodată, în perioada amintită, au fost constatate şi un număr de 11 infracţiuni la O.U.G. nr. 23/3008 pentru diverse fapte de braconaj piscicol.
                      

În acest context, vineri, 10 martie 2017, în cadrul evenimentului festiv „Balul Asociaţiei”, organizat de A.J.V.P.S. Sălaj, jandarmii sălăjeni au fost onoraţi cu diploma de excelenţă „Pentru sprijin şi colaborare deosebită în munca de combatere a braconajului piscicol şi cinegetic”. Prezent la eveniment, mr. Dan Tăut, ofiţer în cadrul compartimentului de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, a primit distincţia în numele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.
       

De asemenea, pentru colaborare deosebită a fost premiat şi SGA Sălaj, cei care răspund de barajul de la Vârşolţ şi de apele din Sălaj.


În cadrul evenimentului festiv au fost premiaţi şi cei mai buni pescari ai judeţului Sălaj. Astfel, la masculin, fără doar şi poate, Adrian Farkas a primit diploma de cel mai bun pescar al A.J.V.P.S. Sălaj, în timp ce Lavinia Cupa Farkas a cucerit premiul pentru cea mai bună “pescăriţă” a judeţului în anul 2016, după ce a cucerit titlul naţional.

           
 
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2820Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter