Caută articole

Filtrează articole
Ştiri Sălaj

13.03.2017 - 17:53

Opt permise de conducere, reţinute de poliţiştii sălăjeni

Opt permise de conducere, reţinute de poliţiştii sălăjeni

Pe parcursul a trei zile, poliţiştii rutieri au efectuat un control asupra şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcooliceÎn perioada 9-11 martie, poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile publice pentru salvarea de vieți omenești, prin tragerea la răspundere a celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice.


În  acest context, a fost constatată o infracțiune și au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale.
Ca măsură complementară, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce se află sub influența băuturilor alcoolice, poliţiştii au reţinut opt premise  de conducere.


Poliţiştii sălăjeni vă sfătuiesc să nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge.


Fiţi responsabili în trafic! Consumul de alcool scade capacitatea de reacţie şi de manevrare a autovehiculului, dereglând răspunsul la stimulii optici şi auditivi.


De asemenea, alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor.

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 3487

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter