Caută articole

Filtrează articole
BOX

12.03.2017 - 15:41

Pugilistele Dobrai Marta şi Andreea Ciupe, medaliate la Cupa României! VIDEO

Pugilistele Dobrai Marta şi Andreea Ciupe, medaliate la Cupa României! VIDEO

Rezultate bune obţinute de pugilistele de la CSM Zalău la Cupa României de box feminin de la Râmnicu Sărat. Cele două medalii au fost şi primele din anul 2017 la disciplina box fete, în cadrul clubului zălăuanColaborarea la nivel judeţean în rândul cluburilor de box din judeţ  începe să se facă simţită. Box Club MLG şi CSM Zalău au ajuns la o înţelegere de principiu şi împreună au reuşit să obţină o medalie de argint la ediţia din acest an a Cupei României.

Dobrai Marta cat. 69 kg – senioare,  sportivă descoperită şi pregătită de Virgil Meleg, a reuşit să cucerească la prima competiţie oficială din 2017 medalia de argint concurând pentru Clubul Sportiv Municipal Zalău.

 

Eleva lui Virgil Meleg a avut o evoluţie bună în ringul de la Râmnicu Sărat şi a ajuns până în finala categoriei sale de greutate unde a fost nevoită să se recunoască învinsă în faţa unei adversare din Sibiu.
 

CSM Zalău a obţinut la Râmnicu Sărat şi o medalie de bronz, la categoria de vârstă tineret, prin Andreea Ciupe, sportivă antrenată de maestrul Ioan Popa. Andreea a urcat în ring în limitele categoriei 57 de kg şi, la fel ca şi colega sa, a boxat două meciuri.

 

După o victorie la puncte în faţa unei sportive din Iaşi, Andreea a fost oprită din drumul spre finala competiţiei în urma unui meci decis prin decizie la puncte, dar a rămas cu “bronzul”.

“A fost o competiţie populată. Mai populată decât m-am aşteptat. Au fost acoperite toate categoriile de greutate. Chiar dacă competiţia nu a fost foarte ridicată ca şi nivel, prin numărul de sportive care s-au aliniat la startul acestei ediţii a Cupei României putem spune că ediţia din acest an a fost o reuşită. Sperăm ca aceste rezultate să-i impulsioneze şi pe băieţi pentru că în perioada următoare urmează Cupa României la tineret băieţi, urmată de Cupa României a seniorilor iar mai apoi cea a juniorilor”, ne-a declarat maestrul Ioan Dragoş.
 

În perioada 18-19 martie, pugiliştii de la CSM Zalău vor participa la “Cupa Mărţişor” de la Tg. Mureş, o competiţie amicală în care va fi testat nivelul  de pregătire al sportivilor care urmează să participe din partea clubului zălăuan la cele trei competiţii din cadrul Cupei României: tineret (27 martie - 1 aprilie), seniori (9 aprilie - 15 aprilie) şi juniori (23 aprilie - 29 aprilie).  

 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2063Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter