Connect with us

FOTBAL

FC Zalău, nevoită să se recunoască învinsă la Mediaş

Gruparea antrenată de Costică Olariu şi Cristian Oros a pierdut la limită meciul din etapa a II-a din retur a Seriei a V-a a celui de-al treilea eşalon, deşi la pauză a fost un scor alb


 

Cu obiectiv de promovare stabilit în iarnă, FC Zalău spera să aibă un început bun de retur, în care să intre cu adevărat în cărţile pentru primul loc. Din păcate, toate visele zălăuanilor s-au cam năruit încă după primele două etape, din care ”alb-albaştrii” au scos doar un punct.

 

După remiza cu liderul, gruparea de sub Meseş s-a recunoscut învinsă în deplasarea de la Mediaş, acolo unde zălăuanii au mers la victorie, dar s-au întors fără niciun punct. În faţa unei echipe care a beneficiat şi de aportul a patru jucători de la prima echipă, în frunte cu brazilianul Eric, FC Zalău a început să domine, iar primele ocazii au fost trecute în dreptul zălăuanilor.

 

În a doua jumătate a reprizei, gazdele au mai echilibrat situaţia, iar Eric putea deschide scorul, însă la pauză s-a intrat cu un scor ”alb”.

 

Partea secundă a fost mult mai animată, iar medieşenii au şi reuşit deschiderea scorului, la 10 minute de la reluare. La finalizare a apărut Constantin Gavra, cel care a fructificat din plin o centrare primită în faţa porţii de la Sabin Lubu şi l-a învins fără probleme pe Claudiu Băican.

 

După nici 5 minute, FC Zalău a şi revenit în joc, iar Florin Istrate a egalat de la punctul cu var, după un penalty pe care tot golgheterul Zalăului l-a obţinut. La 1 – 1, FC Zalău a prins mai mult curaj şi a jucat totul pe cartea atacului, mai ales că nici remiza nu era un rezultat bun pentru formaţia condusă de Ioan Morar.

 

Mai bine de 20 de minute, zălăuanii au dominat, însă gazdele au fost periculoase pe contre şi pe final au dat lovitura. Gaz Metan II Mediaş a beneficiat de o lovitură liberă de la 35 de metri, pe care au fructificat-o din plin, astfel că după o centrare în careu, Daniel Pop a marcat pentru 2 – 1 cu o lovitură de cap.

 

În ultimele minute, FC Zalău a atacat în speranţa egalării, dar atacurile nu au avut orizont, astfel că ”alb-albaştrii” au trebuit să se recunoască învinşi de o formaţie în faţa căreia au pierdut şi în tur.

 

În urma acestui rezultat, pare imposibil ca FC Zalău să îşi mai atingă acel obiectiv de promovare, în condiţiile în care liderul AFC Hermannstadt se poate desprinde la 8 puncte, dacă va câştiga sâmbătă cu ASA II Tg. Mureş

 

Gaz Metan II Mediaş – FC Zalău 2 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Constantin Gavra (55) şi Daniel Pop (83), respectiv Florin Istrate (59 – pen.)

 

Gaz Metan: David Cristea – Mihai Stancu, Malik Puşcatu, Daniel Pop, Răzvan Trif, Iulian Cristea, Raul Ignat, Darius Olaru, Valentin Coşereanu, Constantin Gavra şi Eric de Oliveira. Rezerve: Răzvan Florea – Sergiu Stavut, Tili Giuliano, Sebi Iorga, Sabin Lupu, Sergiu Barza şi Laurenţiu Porab. Antrenor: Constantin Hanc


FC Zalău:
Claudiu Băican – Grigore Turda, Daniel Celea, Cristian Bucur, Ionuţ Å¢îrlea, Raul Stanciu, Lucian Todea (60 Paul Mateciuc), Sergiu Bercean, Florin Istrate (87 Radu Ungurianu), Beniamin Boka şi Marius Hosu (70 Cristian Tăbîrţă). Rezerve: Andrei Pop –   Sebastian Duma, Alex Taloş şi Kurti Eduard. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

 

 

367 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL