Connect with us

Editorial

Ibrahim Jamilu a semnat cu CS Barcău Nuşfalău!


Gruparea de pe Valea Barcăului îşi doreşte promovarea în eşalonul superior şi şi-a asigurat serviciile fotbalistului care în turul campionatului a evoluat pentru FC ZalăuMai este foarte puţin până la startul returului din Liga a IV-a, un retur care se anunţă a fi unul de foc, având în vedere că primele cinci echipe sunt despărţite de doar trei puncte.    

Până vineri, 10 martie, echipele din cel de-al patrulea eşalon au avut timp să îşi întărească loturile pentru cea de-a doua parte a sezonului.

La CS Barcău Nuşfalău se doreşte promovarea în Liga a III-a, iar pentru a îndeplini acest obiectiv, gruparea de pe Valea Barcăului a reuşit să îl readucă “acasă” pe Boska Arnold. Totuşi, un singur transfer era prea puţin pentru acest obiectiv măreţ, iar în cursul zilei de vineri, CS Barcău Nuşfalău a mai reuşit un transfer de marcă.

Astfel, cu formaţia antrenată de Ciprian Grecu şi Adrian Damian a semnat nimeni altul decât Ibrahim Jamilu, cel care de câteva zile a negociat cu formaţia condusă de Tiberiu Vereş.

După ce a revenit din Nigeria, Jamilu nu a mai intrat în vederile antrenorului Costică Olariu la FC Zalău şi astfel a fost nevoit să îşi găsească un alt angajament, iar propunerea Nuşfalăului a fost cea mai bună.

Să spunem că transferul nigerianului a fost deja oficializat şi Jamilu ar putea debuta pentru noua sa formaţie chiar duminică, când CS Barcău întâlneşte CS Hida. Meciul se va disputa la Halmăşd, având în vedere că terenul de la Nuşfalău este suspendat.


“Am avut discuţii şi cu alţi jucători, dar a fost greu să plece acuma. Am propus conducerii o listă cu jucători, unele transferuri nu s-au putut realiza din diverse motive. Ce s-a putut, s-a adus. Sperăm ca transferul lui Jamilu să fie un plus pentru echipă  şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul”
, ne-a declarat Ciprian Grecu.
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Editorial