Caută articole

Filtrează articole
DIVERSE

09.03.2017 - 14:34

EDITORIAL: Să fim suporteri, nu cârcotaşi!

 EDITORIAL: Să fim suporteri, nu cârcotaşi!

A început campionatul de fotbal în liga a III-a. Primăvara a venit cu vreme bună, dar nu şi cu cele trei puncte la FC Zalău. Atacarea promovării anunţată de conducerea clubului de la poalele Meseşului a stârnit interesul în rândul microbiştilor sălăjeni şi Stadionul Municipal a fost luat cu asalt de către suporteri


 

Stau şi mă întreb însă care este adevăratul mortiv pentru care suporterii au venit la stadion. Mă întreb câţi dintre ei au venit cu adevărat pentru echipă? Am stat şi am analizat şi am găsit mai multe motive. Au fost oameni care au venit la stadion pentru că iubesc cu adevărat fotbalul şi îşi doresc să vadă echipa activând în campionat.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


Au fost oameni care au venit la stadion doar pentru că le era dor de un meci pe viu! Au fost oameni care au venit la stadion pentru că dă bine să fi văzut la evenimente care adună un număr mare de persoane şi au fost oameni care au venit la stadion doar pentru că accesul a fost gratuit.

 

Bine, până la urmă nu motivele sunt importante. Mă întreb totuşi câţi dintre cei prezenţi sunt şi dispuşi să plătească un bilet şi mă mai întreb câţi dintre ei, şi aici mă refer doar la cei care au început să comenteze pe la colţuri că aceasta nu este echipă, ar fi venit la meci dacă era taxă la intrarea la meci.
 

E uşor să critici echipa. E uşor să spui că sunt slabi când nu cunoşti toate problemele de la echipă. FC Zalău şi-a anunţat intenţia de a promova. Foarte bine, acest lucru vor să-l audă suporterii echipei, dar trebuie să vedem dacă avem resurse. Odată cu anunţarea intenţiei de a promova jucătorii au o presiune mai mare asupra lor la fiecare meci.

 

La echipă au venit jucători noi care trebuie să se acomodeze, iar timpul este scurt. Oamenii nu au răbdare. Românul nu are răbdare! Să nu aruncăm cu cuvintele grele asupra echipei după o remiză pe teren propriu în faţa liderului. Echipa are nevoie de susţinere şi, în afară de susţinerea celor din conducere nu am simţit susţinerea suporterilor.  

 

 

La volei există un grup de suporteri care sunt meci de meci alături de echipă, la handbal la fel, dar la fotbal nu am văzut.  Iubitorilor de fotbal, voi cei care aţi criticat jocul zălăuanilor în partida cu echipa din Sibiu, dacă voi v-aţi canaliza energia pe susţinerea echipei din tribune şi nu pe comentarii răutăcioase asupra echipei poate se va reuşi promovarea!


Fără susţinere din partea suporterilor nu se poate câştiga. Tocmai de aceea, şi chiar dacă voi devia de la subiectul fotbal, vreau să fac un apel către iubitorii de sport din Sălaj şi chiar şi spre cei ai echipei ACS Volei Muncipal Zalău.

 

În ciuda a ceea ce s-a întâmplat în Bosnia, în ciuda supărării pe care ne-au provocat-o cei din conducerea clubului de volei, îi rog pe iubitorii echipelor de fotbal, handbal şi volei să fie prezenţi în număr cât mai mare la jocurile echipelor sălăjene pentru că numai cu ajutorul suporterilor aceste echipe pot să-şi atingă obiectivele. Să fim cu toţii suporteri adevăraţi, să fim suporteri ai Zalăului şi ai echipelor pe care le iubim.

 

HAI ZALĂU!

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 694Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter