Connect with us

FOTBAL

Ioan Morar: “Meciul de la Mediaş va fi mai greu decât cel cu Sibiul”


Preşedintele îşi doreşte o victorie a echipei sale, însă se aşteaptă la o partidă dificilă, mai ales că Gaz Metan II Mediaş a câştigat în faţa celor de la FC Zalău la meciul din tur


 

 După 0 – 0 în prima etapă, FC Zalău are nevoie de o victorie în deplasarea de la Gaz Metan II Mediaş pentru a mai păstra şanse în lupta pentru promovare. Însă, formaţia de sub Meseş pare să aibă o partidă dificilă la Mediaş, unde va întâlni o echipă ambiţioaşă, cu mulţi jucători tineri.
 
Şi preşedintele Ioan Morar se aşteaptă la un meci dificil, mai ales că echipa din Mediaş a câştigat cu FC Zalău în meciul tur.
 
“Avem nevoie de o victorie la meciul de la Mediaş, însă întâlnim un adversar incomod, care ne-a pus porbleme şi în tur. Sper să facem un joc bun şi să ne întoarcem cu cele 3 puncte, însă va fi un joc mai greu decât cel cu liderul. Când joci cu echipe satelit pot fi meciuri dificile, fiindcă adversarii pot beneficia şi de aportul unor jucători de la prima echipă. Am încredere în jucători că se vor mobiliza şi vor da totul pe teren”, a declarat Ioan Morar.
 
 
Partida dintre Gaz Metan II Mediaş şi FC Zalău se dispută vineri, de la ora 15.00, la Mediaş.

187 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL