Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

09.03.2017 - 13:35

Infracţiuni comise pe Vârşolţ! GALERIE FOTO

Infracţiuni comise pe Vârşolţ! GALERIE FOTO

În urma periajului făcut de paznicii lacului s-a găsit o plasă profesională, în care au fost prinşi peste 25 de peşti, reprezentând trei specii
Din păcate, infracţiunile în ceea ce priveşte pescuitul continuă. Aproape în fiecare seară, lacul Vârşolţ este greblat de către paznicii acestuia, însă luni seara, în timpul executării rutine au avut parte de o surpriză.


Astfel, a fost găsită o plasă profesională şi monofilament, în care au fost prinşi peste 25 de peşti, din speciile şalău, caras şi crap. Moment în care, paznici au anunţat conducerea AJVPS Sălaj, dar şi Jandarmeria Sălaj.


Odată ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat infracţiunea, iar în prezenţa acestora a fost scoasă şi plasa din lac. A fost identificat crap mare, până la 3 kg sau caras de până la un kilogram, dar şi şalăi mari. Din păcate însă, făptaşi încă nu au fost depistaţi.


Cei care au comis această faptă riscă dosare penale dacă vor fi capturaţi. După ce peştii au fost eliberaţi, cei prezenţi la lac au ars plasa profesională.


„Nu i-am cântărit, deoarece ne-am grăbit să îi eliberăm pentru a nu muri, însă din păcate, doi sau trei şalăi au fost deja morţi, însă în rest am reuşit să eliberăm aproape tot peştele”
, ne-a declarat Veronica Ispas, vicepreşedinte AJVPS Sălaj.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 13402Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter