Connect with us

JUNIOARE

ACS Silvania Sport Şimleu, la turneul semifinal!


Voleibaliştii juniori au reuşit să se califice pe ultima sută de metri la faza superioară.  Elevii lui Ovidiu Teuşan au scos din cursa calificării tocmai rivala CSS Zalău!


Prima parte a Campionatului Naţional de juniori I s-a terminat. În Seria D, serie din care fac parte ACS Silvania Sport Şimleu şi CSS Zalău, ultima rundă a programat tocmai duelul dintre cele două echipe sălăjene, iar ironia sorţii a făcut ca tocmai în acest joc să se decidă şi ultima echipă care va prinde ultimul loc de calificare la turneul semifinal. Înaintea rundei, CSS Zalău ocupa locul 5, iar echipa din Şimleu se afla pe poziţia a VI-a.

Conform regulamentului, la turneul semifinal se califică primele 4 echipe clasate din fiecare serie precum şi echipa de pe locul 5 cu cel mai mare număr de puncte acumulate. Având în vedere că în celelalte serii echipele de pe locul 5 nu aveau niciuna mai mult de 6 puncte acumulate, iar CSS Zalău avea 11 puncte, iar şimleuanii 10, echipa câştigătoare din acest duel urma să obţină calificarea în faza superioară a competiţiei.

Găzduit de Sala „Măgura” din Şimleu, duelul dintre cele două formaţii sălăjene a început mai bine pentru echipa din urbea de la poalele Meseşului. Elevii lui Dorian Faur au câştigat setul inaugural cu 25:20 şi se părea că nu o să aibă nicio emoţie în drumul spre victorie. Evoluţia bună a zălăuanilor a continuat şi în actul secund.

La prima întrerupere tehnică elevii lui Dorian Faur au avut patru lungimi avans, dar până la a doua întrerupere tehnică gazdele au redus din diferenţă şi s-au apropiat la numai două lungimi, scor 16:14. Pe fondul unor greşeli la construcţie din partea zălăuanilor, atacurile echipei CSS nu au fost la fel de sigure şi gazdele au început să blocheze din ce în ce mai bine, astfel că finalul de set a găsit echipa gazdă în avantaj, 25:23, şi meciul a fost relansat.

Mult mai dornici de victorie şi de calificare, jucătorii lui Ovidiu Teuşan au început să strângă rândurile şi să demonstreze că sunt o adevărată echipă. ACS Silvania nu a arătat niciun moment de slăbiciune în seturile 3 şi 4  şi a încheiat meciul după ce a câştigat respectivele seturi cu 25:21 şi 25:20, reuşind astfel o victorie de 3 puncte care o propulsează pe locul 5 în serie cu 13 puncte, puncte care îi conferă dreptul de a participa la turneul semifinal de pe locul 5.       

 


ACS Silvania Sport Şimleu – CSS Zalău  3 – 1 (-20, 23, 21, 20) 

ACS Silvania Sport Şimleu: Dan Silvăşan-Paşca, Ovidiu Man (cpt.), Vlad Rusu, Cristian Julei, Paul Pop, Raul Remeş, Mircea Săplăcan, Takacs Erik, George Perneş. Sebastian Cordon – libero. Antrenor: Ovidiu Teuşan 

CSS Zalău: Paul Şomoi, Eduard Hădade, Paul Stoica, Răzvan Oiegar (cpt.), Flaviu Bălean, Tudor Lazăr, Andrei Şamşudan, Alexandru Bretan, Darius Mândruţ, Solyom Norbert, Sebastian Matiş – libero. Antrenor: Dorian Faur


 

499 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Vasile 60

    9 March 2017 at 10:08

    Felicitari d-lui profesor,copiilor si parintilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIOARE