Connect with us

ALTE SPORTURI

CS Alfa Zalău are trei sportivi în finala Naţionalelor de Culturism şi Fitness


Elias Raul Rad, Raul Tărău şi Raul Marian au obţinut biletele pentru finala prestigioase competiţii după ce au obţinu clasări excelente la faza zonală, desfăşurată la Mediaş


Campionatul Naţional de Culturism şi Ftirness, etapa zonală s-a desfăşurat în perioada 3 – 4 martie. Zona II a avut loc la Mediaş, în Sala “Traube” – Piaţa Regele Ferdinand I, din oraş.

Reprezentanţi din 17 judeţe din centrul, vestul şi nordul ţării s-au întrecut în competiţia de la Mediaş, printre care şi trei reprezentanţi ai CS Alfa Zalău. Este vorba despre Elias Raul Rad, Raul Tărău şi Raul Marian. Primii doi au participat la categoria juniori 2, respectiv juniori 1, în timp ce ultimul amintit mai sus a concurat la BodyBuilding Clasic, juniori Open.

Să spunem că vineri, începând cu ora 17:00, respectiv ora 20:00, în Sala “Traube” a avut loc cântarul şi şedinţa tehnică, urmând ca sâmbătă, 4 martie, în aceaşii locaţie să se desfăşoare începând cu ora 10:00 şi concursul.

Un număr impresionant de 112 sportivi s-au întrecut pentru obţinerea calificării în fazele finale ale Campioantelor Naţionale de Culturism şi Fitness

Reprezentanţii CS Alfa Zalău au avut o evoluţie foarte bună şi doi din trei sportivi zălăuani au reuşit să obţină clasări pe podium. Cea mai bună prestaţie a avut-o Elias Rad, cel care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria +75 kg la juniori II, în timp ce Raul Tărău a obţinut locul secund, la categoria 70 kg la juniori I.

Cel de-al treilea reprezentant al CS Alfa Zalău, Raul Andreass Marian, chiar dacă nu a obţinut o clasare pe podium, a reuşit să obţină şi el calificarea în finala Campionatului Naţional din 31 martie – 2 aprilie de la Târgu Mureş, după ce s-a clasat pe locul 5 la categoria Bodybuilding classic juniori Open.
                          

“Sunt mulţumit de prestaţiile sportivilor şi vreau să mulţumesc pentru susţinerea celor doi sportivi de către Radu Istrate, care beneficiază de o masă la Briliant Plaza”, ne-a declarat Liviu Unguruşan.

 

Mai multe detalii în ediţia ziarului Sportul Sălăjean din 8 martie

648 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI