Connect with us

FOTBAL

Un fost fotbalist de Liga a II-a, bătut crunt într-un minimarket. GALERIE FOTO şi VIDEO


Dumitru Pîrvu, un goal-keeper ce a apărat cu brio şi în Liga a II-a, a fost desfigurat de un tânăr după o altercaţie desfăşurată într-un magazin din Sibiu


Originar din Deva, Dumitru Pîrvu (n. 11 ianuarie 1981) a evoluat ani buni ca portar şi în ligile superioare, la Voinţa Sibiu, Mureşul Deva sau Fortuna Covaci.

În tricoul formaţiei Mureşul Deva, goal-keeperul s-a şi duelat cu FC Silvania Şimleu Silvaniei, atunci când gruparea de la poalele Măgurii evolua în liga secundă!

Aceasta se întâmpla în sezonul 2009 – 2010, când Pîrvu chiar făcea minuni în poarta Mureşului. De exemplu, colegii de la Liga 2.ro scriau în octombrie 2010 că portarul Devei a avut parade extraordinare şi nu a putut fi învins în meciul cu CS Mioveni, formaţie care atunci se bătea pentru promovarea în prima ligă!

Anii au trecut, iar fostul “ înger păzitor” s-a stins… Ultima dată, el a apărat buturile echipei Universitatea Sibiu (Liga a IV-a Sibiu), pentru ca la doar 35 de ani să îşi agaţe mănuşile în cui…

Acum, Dumitru Pîrvu revine în plim-plan, dar cu un moment urât, în care el a fost implicat într-un scandal lăsat cu violenţe fizice. Totul s-a întâmplat la mijlocul lunii decembrie 2016, la un magazin non-stop din municipiul Sibiu. Deşi incidentul a fost unul grav, totul a fost ascuns până acum, când sora portarului a decis să dea publicităţii totul, dar şi o filmare video…

Fostul portar stătea cu o bere la mână, când în local au intrat doi tineri. Cu unul dintre aceştia a urmat un dialog mai acid, iar după câteva minute s-a ajuns şi chiar la violenţe fizice.

La un moment dat, cei doi s-au îmbrâncit reciproc, iar Pîrvu a fost lovit de mai multe ori cu pumnii, până când a rămas lat!? Iniţial, agresorul a vrut să părăsească magazinul, dar a revenit şi i-a mai dat un picior direct în faţă, deşi victima era pe jos…

Grav este şi faptul că nimeni nu a intervenit, deşi în local se aflau mai mulţi clienţi. Într-un târziu, după ce agresorul părăsise magazinul, vânzătorul a sunat autorităţile.

Cum vinovaţii nu au fost traşi la răspundere, chiar dacă de la incident au trecut aproape trei luni, sora fostul fotbalist a dat publicităţii imaginile de coşmar din acea noapte, în căutarea dreptăţii.

“Iată că nici după trei luni făptuitorii nu sunt traşi la răspundere! Am văzut şi noi, familia victimei, VIDEO-urile cu imaginile agresiunii, imagini în care fratele meu e lovit foarte violent, aflat la pământ, aplicandu-i-se şi picioare direct în cap! Cruzimea de care dă dovada acea <bruta>, nu trebuie tolerată sau iertată! Trebuie traşi la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat", a spus Ioana Cristea, sora lui Dumitru Pîrvu.

Sursa: www.oradesibiu.ro

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ???

    7 March 2017 at 19:35

    Mă voi vedeți că e invers? Cel care o primește e vinovat, vedeți la fel că și cum arbitrati adică pe invers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL