Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

06.03.2017 - 15:52

Pescari sancţionaţi pe Vârşolţ. GALERIE FOTO

Pescari sancţionaţi pe Vârşolţ. GALERIE FOTO

În urma unui control efectuat de AJVPS Sălaj, prin vicepreşedintele Veronica Ispas, alături de Jandarmeria Sălaj, mai multe persoane au fost depistate cu carnete de pescuit neavizateÎn această perioadă, concursurile din lumea pescuitului sunt în „vacanţă”, însă pescarii nu pot sta departe de „baltă” şi astfel, îşi încearcă norocul de fiecare dată când au posibilitatea. Sigur, totul ar fi frumos dacă s-ar şi respecta regulamentele.


Duminică, 5 martie, AJVPS Sălaj, reprezentat de vicepreşedintele Veronica Ispas, alături de Jandarmeria Sălaj a efectuat un control pe lacul Vârşolţ, dar şi pe râul Crasna.


Din fericire, nu a fost depistat peşte sub dimensiune, însă s-au găsit alte probleme la cei care pescuiau. Mai mulţi pescari aveau carnetele neavizate, iar în aceste condiţii, jandarmii sălăjeni s-au văzut nevoiţi să le aplice mai multe avertismente şi amenzi făptaşilor.


„Au fost mai multe probleme cu carnetele neavizate şi este normal să dăm avertismente şi amenzi. Totuşi, îmi pare bine că nu am găsit peşte sub dimensiuni. Într-adevăr încă nu prea umblă peşti, stau mai mult pe fundul apei, mai liniştiţi, având în vedere că încă este destul de rece. Trebuie să obişnuim pescarii că vor fi controale şi vrem să fie ordine pe Vârşolţ”, ne-a declarat Veronica Ispas, vicepreşedintele AJVPS Sălaj.


N-au lipsit micile probleme provocate de pescari, însă jandarmii au reuşit să îi tempereze. De asemenea cei din conducerea Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din judeţul nostru asigură că vor continua controalele şi în perioada următoare


„Au fost şi persoane mai recalcitrante şi atunci am fost nevoiţi să îi mai temperăm. Controalele vor mai continua şi în perioada următoare”, a încheiat Veronica Ispas.


Sursa foto: Veronica Ispas
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 26725Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Sandor - 16.03.2017 - 21:46

Ar trebui o taxa si pentru rulote....Problema ii ca din cauza ei nu avem peste.Am vazut intr-o zi au prins 7crapi si dupa aceea au vandut cu 12lej/kg.Chiar nu facem nimic???

Nume:

drulea madalin - 06.03.2017 - 19:09

pana la urma cat e permisul?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter