Connect with us

FOTBAL

Accident grav la limita dintre Sălaj şi Cluj: un fotbalist de 27 de ani a murit. GALERIE FOTO şi VIDEO


În timp ce venea de la un meci de fotbal cu prietenii, jucătorul de la Someşul Gâlgău a avut un moment de neatenţie, iar autoturismul pe care îl conducea a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de un mal de pământ, s-a rostogolit de mai multe ori şi a rupt mai mulţi arbuşti de pe marginea şoselei. Lipsa centurii de siguranţă i-a fost fatală


Joi seara, Sorin Mureşan (n. 3 Decembrie 1989) a mers cu prietenii la terenul de fotbal de la Câţcău (jud. Cluj), pentru un joc amical. După meci, în drum spre acasă, a avut un moment de neatenţie, iar autoturismul pe care îl conducea –  un Volkswagen Passat  – a părăsit partea carosabilă în partea stângă a direcţiei de mers, s-a izbit de un mal de pământ şi s-a rostogolit de mai multe ori, măturând toţi arbuştii de pe marginea şoselei!?

Să spunem că accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Câţcău, chiar la intrarea în judeţul Sălaj. A fost apelat numărul 112, iar la faţa locului a ajuns ambulanţă, dar şi o maşină de descarcerare.

Din cauza faptului că nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat prin luneta maşinii la câţiva metri, direct în mijlocul drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a murit pe loc, după cum au declarat şi doctorii de la Serviciul de Ambulanţă din Dej.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Dej, iar poliţiştii au început o ancheta pentru stabilirea cauzei accidentului.

De precizat că Sorin Mureşan a practicat fotbalul ani buni în ligile inferioare din judeţul Cluj, precum Ştiinţa Câţcău sau Cetatea Unguraş.

Din acest sezon, clujeanul în vârstă de 27 de ani a îmbrăcat tricoul formaţiei Someşul Gâlgău, ce evoluează în Seria EST a Ligii a V-a din Sălaj. “Pentru nivelul Ligii a V-a, era un jucator foarte bun. A jucat la Gâlgău pe Someş în ultimele etape din tur şi urma să ne bazăm pe el şi în returul de campionat”, ne-a declarat Florin Oşan, delegatul formaţiei sălăjene.

 

Pentru gruparea de pe Someş, aceasta nu a fost şi ultima nenorocire de acest gen. Astfel, la începutul anilor 2000, tânărul Marius Florian – portarul celor de la Someşul Gâlgău a decedat într-un accident rutier în drum spre locul său de muncă, de la Dej.

Sursa: dejeanul.ro
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL