Connect with us

FOTBAL

Constantin Olariu: “O victorie cu FC Hermannstadt ne duce cu adevărat în cărţile promovării”

 


Antrenorul celor de la FC Zalău spune că echipa sa este pregătită pentru acest duel şi va face tot posibiulul pentru obţinerea unui rezultat pozitiv


Pauza competiţională va lua sfârşit la finele săptămânii. Astfel, FC Zalău are parte de un duel infernal vineri, 4 martie, împotriva celor de la FC Hermannstadt, liderului Seriei a V-a din Liga a III-a.

Totuşi, să ne amintim faptul că la gruparea de la poalele Meseşului s-a stabilit un nou obiectiv în această iarnă, promovarea în eşalonul secund. Pentru a avea cât mai multe şanse, “alb-albaştrii” trebuie să treacă de formaţia din Sibiu, deoarece un posibil succes în faţa sibienilor, ar apropia gruparea condusă de Ioan Morar la doar două puncte de lider.

Pentru această partidă, Costică Olariu, antrenorul celor de la FC Zalău ne asigură că echipa este pregătită şi că se va face tot posibilul pentru obţinerea unui rezultat pozitiv.

“Suntem pregătiţi şi sperăm să se termine cu bine pentru noi, adică cu o victorie care să ne ducă cu adevărat în cărţile promovării. Din păcate nu ne-am putut antrena pe stadion în această perioadă, dar am fost pe terenuri cu suprafaţă sintetică, şi pe cele de iarbă, şi ne-am descurcat cum am putut. Nu vreau să dau pronosticuri, dar vom da totul în teren ca să obţinem victoria. În mare parte ne bazăm pe lotul pe care l-am avut în tur, dar am reuşit să acoperim plecările. A venit un jucător cu experienţă, este vorba de Todea şi sperăm ca toţi jucătorii să ne ajute la îndeplinirea obiectivului”, ne-a declarat Constantin Olariu. 

 

154 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Suporter

    1 March 2017 at 18:57

    Daca pierdeti demisionati de la echipa???Sa nu mancati degeaba banii primariei(Morar and company).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL