Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

28.02.2017 - 14:37

Adio, MIŞU! Mihaela Brânduşe-Viscreanu a fost condusă pe ultimul drum. GALERIE FOTO

Adio, MIŞU! Mihaela Brânduşe-Viscreanu a fost condusă pe ultimul drum. GALERIE FOTO

Handbalista care a cucerit trei titluri naţionale cu Silcotub Zalău, dar şi unul cu junioarele de la CSS Zalău, a fost înmormântată marţi la amiază în oraşul natal, BacăuLa 33 de ani, orice om e plin de vise şi de speranţe. Din păcate, nu şi Mihaela Brânduşe-Viscreanu, cea care s-a stins fulgerător, lăsând în urmă o carieră sportivă de invidiat, dar şi un soţ îndoliat şi o fetiţă de 4 ani, care de acum încolo nu va mai avea la cine să îi spună mamă.


Fosta handbalistă de la Silcotub, iar mai apoi de la HC Zalău, a fost condusă pe ultimul drum marţi la amiază în oraşul natal, este vorba de Bacăul lui Bacovia.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.


Peste 150 de oameni au ţinut să fie prezenţi la acest moment greu pentru familiile Viscreanu şi Brânduşe. La ceremonia de înmormântare, au ţinut să fie alături handbalista Paula Pavel, dar şi câteva foste colege de la Silcotub Zalău, este vorba despre Raluca Ivan-Agrigoroiei (actualmente la HCM Roman), Daniela Crap (CSM Bistriţa), Tereza Tamaş-Pâslaru (HCM Roman) şi Ana Maria Lazer-Şomoi, cea care acum mai bine de un an s-a retras din cariera de performanţă, de la HC Zalău.


Să spunem că slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Precista din Bacău, iar fosta handbalistă a fost înmormântată în Cimitirul Central.


Aflate în programul de pregătire pentru importantul joc cu SCM Craiova, jucătoarele de la HC Zalău nu au putut fi prezente, dar nici antrenorul Gheorghe Tadici, cel care a promovat-o pe Mihaela Viscreanu în handbalul mare. Tehnicianul Zalăului a trimis însă o coroană, cum au făcut şi mai multe foste colege, este vorba despre Alina Ţurcaş, Sanda Criste, Valeria Motogna, Daniela Morari şi Florina Ţurcaş.


Să spunem că, în cei 10 de ani de activitate în handbalul mare, ea a îmbrăcat tricoul aceleaşi echipe Silcotub (HC Zalău), de unde a fost şi convocată la loturile naţionale de junioare şi senioare.


Vă reamintim că “Mişu” a urcat în Ceruri, sâmbătă dimineaţă, după ce ea s-a luptat mai bine de patru ani cu o boală necruţătoare. Dumnezeu să o odihească în pace.


Sursa foto:
Ziarul de Bacău

 


Alte materiale pe acelaşi subiect:


TRAGEDIE: O triplă campioană naţională cu Silcotub Zalău s-a stins din viaţă la doar 33 de ani


 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 46085Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

radu - 28.02.2017 - 21:37

Un gand pios pt Mihaela. Dzeu sa o ierte si sa o odihneasca ,pe aceasta fata deosebita si blanda !


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter