Connect with us

FOTBAL

Benjamin Kuku a marcat din nou pentru FC Botoşani


Fostul golgheter al celor de la FC Zalău şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în meciul pe care echipa sa l-a câştigat pe teren propriu împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, scor 3 – 1


În ultima etapă din Liga 1, FC Botoşani a primit vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu. Pentru cei care încă nu ştiu, la gruparea moldavă evoluează doi sălăjeni, Bogdan Unguruşan şi Gabriel Vaşvari, dar şi Benjamin Kuku, cel care a fost golghetr la FC Zalău. Să specificăm faptul că botoşenenii sunt antrenaţi de Leo Grozavu, cel care a antrenat în trecut Armătura Zalău. Altfel spus, FC Botoşani este o echipă atractivă pentru iubitorii „sportului rege” din Sălaj.

În această iarnă, Pandurii Târgu Jiu şi-a pierdut cei mai importanţi jucători din cauza unor probleme financiare şi din această cauză era greu să le ţină piept celor de la FC Botoşani, având în vedere că moldovenii s-au luptat pentru locurile de playoff. 

 
Astfel, gruparea antrenată de Leo Grozavu a deschis scorul prin Laurenţiu Buş în minutul 11. Chiar dacă gorjenii au egala prin Sergiu Negruţ şi au intrat la cabine cu acest rezultat de egalitate, a fost doar un foc de paie.
În repriza secundă, Benjamin Kuku, fostul jucător al celor de la FC Zalău a readus Botoşaniul în avantaj, după un şut cu picorul drept de la marginea careului de 16m.  Până la final, pentru FC Botoşani a marcat şi Golofca, care a stabili şi scorul final, 3 – 1.
 
Să spunem că pentru Benjamin Kuku este deja al doilea gol în tricoul celor de la FC Botoşani, după ce a reuşit să înscrie decisiv în meciul moldavilor contra celor de la Universitatea Craiova.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL