Connect with us

FOTBAL

Radu Ungurianu a rămas la FC Zalău


“Este un jucător bun, de viitor”, a spus preşedintele Ioan Morar


Încă de la reunire, la FC Zalău au venit şi jucători în probe, astfel că în această perioadă, antrenorii i-au testat pe Raul Hofer, Cătălin Odenie, Flaviu Porumb şi Radu Ungurianu. La primul s-a şi renunţat după câteva zile, în timp ce Cătălin Odenie a fost anunţat că nu intră în planurile echipei după partida de verificare cu Viitorul Ulmeni.

Radu Ungurianu şi Flaviu Porumb au rămas în continuare în vederile antrenorilor, iar cu Ungurianu s-a şi semnat un contract valabil până la finele sezonului. Mijlocaşul de 21 de ani a venit în această iarnă tot de la UTA Arad, unde a evoluat mai mult pentru echipa secundă şi se pare că a reuşit să-i impresioneze pe conducători şi antrenori în această perioadă de pregătire, în care a fost folosit în toate cele şase partide amicale.

Sub semnul întrebării a rămas doar Flaviu Porumb, însă şi atacantul de la Dumbrava Gâlgău ar putea fi păstrat în lot, mai ales că evoluţia sa din amicalul cu Luceafărul Oradea l-a încântat pe preşedintele Ioan Morar. “Ungurianu este un jucător bun, de viitor. L-am urmărit în meciurile amicale şi mi-a plăcut cum s-a mişcat. Rămâne să vedem care va fi situaţia lui Flaviu Porumb. La meciul cu Luceafărul Oradea, jucătorul s-a mişcat foarte bine şi îl vom mai testa în zilele următoare”, a spus Ioan Morar.  

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL