Connect with us

Fără categorie

Gabriella Szucs: “La Zalău ne aşteaptă un meci greu, dar Brăila va face totul să câştige”


Jucătoarea de la HC Dunărea este optimistă înaintea derby-ului de duminică de la poalele Meseşului, dar respectă adversarul şi galeria, cea care a susţinut-o tot timpul, în perioada în care handbalista îmbrăca tricoul celor de la HC Zalău


Gheorghe Tadici a fost cel care a adus-o pe Gabriella Szucs în campionatul român, în perioada în care acesta ocupa banca tehnică a Oltchimului.

 

Ulterior, după ce Tadici a revenit acasă, unguroaica a fost transferată la HC Zalău, unde ea s-a simţit foarte vine şi unde a fost iubită de fani.

Destinul a dus-o la HCM Baia Mare, iar acum o regăsim în tricoul celor de la HC Dunărea.

 

Duminică dimineaţa, Gaby Szucs revine la poalele Meseşului, dar ca şi adversar, într-un derby ce poate stabili locul secund din Liga Naţională!

Aflată pe locul 3, la 5 puncte de ocupanta locului 2 (HC Dunărea), Valy Panici şi compania pot să se apropie ameninţător, dacă va câştiga jocul direct de la Zalău.

Însă, nici adversara venită de pe Dunăre nu vrea să facă paşi greşiţi, ceea ce face ca partida să fie una de foc. „La Zalău ne aşteaptă un meci greu şi un drum lung. Bineînţeles, dorim să câştigăm şi vom face totul ce ne stă în putinţă, deşi gazdele au şansa lor. Fiecare punct este important pentru noi şi sper ca – la finalul meciului cu HC Zalău – HC Dunărea să aibă o mare satisfacţie. În final, vreau să salut cu respect galeria din Zalău, care m-a încurajat tot timpul, când evoluam la Zalău”, a declarat Gabriella Szucs pentru Sportul Sălăjean.

 

Să spunem că partida se va desfăşura duminică la Sala Sporturilor din Zalău, de la ora 11.30, iar interesul este imens în tot judeţul!

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Raul

    25 February 2017 at 21:54

    Mult, mult succes iti doresc Gaby in continuoare si multa sanatate, BAFTA

  2. Sorin

    27 February 2017 at 21:52

    Castigat hmuie Gabity , ca tot iti place sa servesti la nebunie,nebuno….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie