Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar a reuşit primul hattrick în Liga 1

 


Zălăuanul a marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă în victoria celor de la FC Viitorul în faţa grupării Poli Timişoara, scor 5 – 0


 

 
FC Viitorul este o forţă în prima ligă în acest sezon. Dacă mai erau câteva dubii la începutul sezonului privind constanţa evoluţiei echipei conduse de Gică Hagi, acestea s-au risipit pe parcurs ce treceau etapele. 
 
În ultima rundă din Liga 1, FC Viitorul, liderul la zi s-a duelat pe teren propriu cu Poli Timişoara, grupare aflată în subsolul clasamentului. 
 
La FC Viitorul a ajuns în această iarnă şi sălăjeanul Vlad Morar, cel care s-a despărţit de ASA Târgu Mureş. Gheorghe Hagi a avut de spus cuvinte frumoase la adresa sălăjeanului, pe care l-a folosit ca şi titular încă de la primul meci din retur. 
 
În partida cu timişorenii, Morar a început din nou ca titular şi a avut nevoie de doar 11 minute pentru a marca primul său gol în tricoul Viitorului, după ce a profitat de o neatenţie în apărarea celor de la Poli.

După alte 11 minute, sălăjeanul a reuşit dublă, după ce a fructificat pasa primită de la Ganea. Spectacolul oferit de Vlad Morar a continuat, iar în minutul 30 a reuşit hattrick-ul, primul său hattrick pe prima scenă fotbalistică. 

 
Să spunem că sălăjeanul nu s-a oprit aici şi până la finalul primei reprize i-a oferit şi o pasă decisivă lui Aurelian Chiţu, care a dus scorul la 4 – 0. 
 
La pauză, „regele” l-a schimbat pe Morar, în locul său intrând Florinel Coman, cel care avea să marcheze la 10 minute de la reluare şi totodată stabilea scorul final. 
 
Prin această victorie, FC Viitorul se distanţează la şase puncte de Steaua şi şi-a consolidat prima poziţie în clasamentul general al Ligii 1.
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL