Connect with us

FOTBAL

FC Zalău şi-a surclasat adversara din ultimul amical al iernii

 


 „Alb-albaştrii” s-au impus la o diferenţă de cinci goluri în faţa celor de la Atletic Olimpia Gherla, într-un meci disputat la Iclod, în judeţul Cluj


 

 
Cu mai puţin de o săptămână rămasă până la duelul cu FC Hermannstadt din prima etapă a returului din Liga a III-a, FC Zalău şi-a încheiat partidele de verificare cu un amical disputat în judeţul Cluj, împotriva celor de la Atletic Olimpia Gherla. 

Cele două formaţii s-au duelat şi în urmă cu trei săptămâni, scorul fiind egal atunci, 2 – 2, după o “dublă” reuşită de Florin Istrate. De această dată, datele problemei au stat altfel, iar “alb-albaştrii” au reuşit să se impună într-o manieră destul de categorică.

Gruparea antrenată de Constantin Olariu şi Cristian Oros a reuşit să deschidă scorul în minutul 23, după reuşita lui Cristian Tăbîrţă, iar până la pauză, zălăuanii şi-au dublat avantajul, după ce au beneficiat de un autogol al formaţiei clujene.

Repriza secundă a fost una a premierelor, astfel că, Radu Ungurianu, jucător adus în această iarnă de la UTA Arad, “a spart gheaţa” şi a izbutit primul gol în tricoul “alb-albastru” şi a majorat diferenţa de pe tabelă, în minutul 52, pentru ca 13 minute mai târziu, Ionuţ Å¢îrlea să îşi treacă şi el numele pe lista marcatorilor. 

Până la final şi mijlocaşul Lucian Todea, venit şi el în această iarnă a reuşit să înscrie primul său gol pentru FC Zalău şi a închis tabela. Astfel, formaţia condusă de Ioan Morar se impune fără probleme în ultimul amical al iernii şi priveşte cu încredere meciul de vineri, 4 martie, împotriva celor de la FC Hermannstat. 

Să spunem că la meciul zălăuanilor împotriva liderului Seriei a V-a din Liga a III-a de pe Stadionul Municipal Zalău, intrarea va fi liberă, iar conducerea clublui aşteaptă suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion. 

 

FC Zalau – Atletic Olimpia Gherla 5 – 0 (2 – 0)
 

Au marcat:
Cristian Tabirta (min 23), autogol Gherla (min 40), Radu Ungurianu (min 52), Ionut Tirlea (min 65) si Lucian Todea (min 86)

FC Zalau: Claudiu Baican – Grigore Turda, Cristian Bucur, Daniel Celea, Ionut Tirlea – Beniamin Boka, Lucian Todea, Gabriel Coti, Marius Hosu – Florin Istrate si Cristian Tabirta. Au mai evoluat: Andrei Pop – Alexandru Talos, Eduard Kurti, Sergiu Bercean, Razvan Meleg, Radu Ungurianu, Flaviu Porumb si Alexandru Pop Jr. Antrenori: Constantin Olariu si Cristian Oros.


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL