Connect with us

FOTBAL

S-au stabilit ultimele detalii înainte de reluarea campionatelor. GALERIE FOTO de la Adunarea Generală a AJF Sălaj

La prima întâlnire din acest an au fost prezenţi 35 de membrii afiliaţi

 
 
Având în vedere că partea a doua a sezonului stă să înceapă, Asociaţia Judeţeană de Fotbal  a organizat vineri, în sala de conferinţe din incinta Complexului Severus,  Adunarea Generală.
 
 
Din cei 45 de membrii afiliaţi au răspus prezent 35, cărora le-a fost prezentat raportul Biroului Executiv şi Comisiilor din cadru AJF, Bilanţul de venituri şi cheltuieli, planul anual de activitate şi a bugetului de venituri şi cheltuieli şi programul competiţional.
 
La Adunarea Generală a fost prezent şi preşedintele CJA Sălaj – Gabriel Bârjac, care a prezentat situaţia arbitrajului sălăjean.
 
S-a stabilit ca returul din Liga a IV-a să înceapă pe 12 martie, în timp ce partea a doua a campionatului din Liga a V-a, o săptămână mai târziu.
 
Până atunci, AJF Sălaj organizează prima ediţie a Cupei ”Primăverii”, care va avea loc la Titan Arena, în perioada 4 – 5 martie 2017.
 
La această competiţie care se va juca într-un nou format de 8+1 s-au înscris 24 de echipe, care la finalul Adunării Generale şi-au aflat programul şi grupele din care fac parte, în urma tragerii la sorţi.
 

Mai multe de la Adunarea Generală, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 1 martie 2017
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL