Caută articole

Filtrează articole
TENIS

TENIS DE CÂMP

17.02.2017 - 18:43

Sălăjeanca Ioana Lung a câştigat Cupa “Vulturul Negru”

Sălăjeanca Ioana Lung a câştigat Cupa “Vulturul Negru”

Tenismena de la Palatul Copiilor Zalău a reuşit să se impună la categoria 12 ani şi şi-a respectat statutul de principală favorită la acest turneuÎn perioada 11-14 februarie, la Oradea a avut loc Cupa “Vulturul Negru”, competiţie desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Tenis.  La turneul din judeţul Bihor au participat şi tenismenii sălăjeni. Ioana Lung a reprezentat Palatul Copiilor Zalău la categoria 12 ani, iar Andrei Brisc, de la CSM Zalău a concurat pentru prima dată la seniori.


De la Clubul Sportiv Municipal au mai participat şi Cezara But, la 12 ani şi Patrick Verdeş la 10 ani.  De departe cel mai de răsunet rezultat l-a avut Ioana Lung. Sportiva de la Palatul Copiilor a reuşit să se impună la categoria sa, fiind şi principala favorită. În primul tur, Ioana a trecut fără probleme de Andreea Barna, pe care a învins-o cu 6 - 3, 6 - 1 şi s-a calificat în semifinale, acolo unde s-a jucat pe un tablou tip şah.


 Aici, sportiva de la Palatul Copiilor a avut  o comportare exemplară şi a reuşit să obţină trei victorii din tot atâtea posibile. Astfel, Ioana a trecut pe rând de Anamaria Coroiu, scor 2 - 6, 6 - 2, 6  - 3, de Daria Gligor, 6 - 0, 6 - 1 şi de Sorana Curtui, 6 - 2, 6 - 0 şi astfel a devenit câştigătoarea Cupei “Vulturul Negru” la categoria 12 ani.  Să spunem că la această categorie a participat şi Cezara But, de la CSM Zalău, însă din păcate aceasta a părăsit competiţia încă din primul tur.


 La categoria 10 ani masculin, Patrick Verdeş, de la Clubul Sportiv Municipal  a fost nevoit să joace un tur pentru a se califica pe tabloul final. Elevul lui Constantin Carp a reuşit acest lucru, însă din păcate, ajuns în “careul de aşi”, zălăuanul a pierdut toate meciurile şi s-a clasat pe locul patru. La turneul de la Oradea a avut loc şi o premieră pentru tenisul sălăjean.


Astfel, Andrei Brisc, în vârstă de 15 ani a participat pentru prima dată la categoria seniori. La această categorie au participat şase sportivi repartizaţi în două grupe, A şi B.   Elevul lui Constantin Carp a făcut parte din grupa B şi a avut o comportare bună. Brisc a contabilizat o victorie împotriva lui Simion Dacian, dar a pierdut cu Bogdan Sturzu. În final, tenismenul de la CSM Zalău s-a clasat pe locul patru. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2931Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter