Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

17.02.2017 - 14:03

Cetatea Buciumi le pune gând rău fruntaşelor din Liga a IV-a!

Cetatea Buciumi le pune gând  rău fruntaşelor din Liga a IV-a!

“În retur vom arbitra lupta la titlu”, a spus antrenorul Dan Lucaciu Înfiinţată în vara anului 2013, Cetatea Buciumi s-a şi făcut remarcată în fotbalul sălăjean chiar după un sezon, în care a câştigat primul loc în Seria Est din Liga a V-a. Timp de încă două sezoane, formaţia condusă de Ioan Eugen Lazăr (foto) şi-a continuat “aventura” în Liga a V-a, iar la finele stagiunii trecute a terminat din nou în fotoliul de lider. De data aceasta, Cetatea a făcut pasul în Liga a IV-a, iar la început de campionat obiectivul declarat de conducători a fost acela de a practica un joc frumos.


De departe, acest obiectiv a fost îndeplinit, însă gruparea antrenată de Dan Lucaciu a devenit o “nucă tare” şi a terminat turul pe locul 6, în spatele formaţiilor care aspiră la titlul de campioană! Acest lucru îi mulţumeşte pe deplin pe oficialii nou-promovatei, însă antrenorul Dan Lucaciu este de părere că se puteau acumula şi mai multe puncte, dacă ar fi beneficiat de tot lotul la fiecare meci.


“Cu excepţia a două-trei meciuri, am avut un parcurs foarte bun. Aveam şi mai multe puncte în clasament, dacă la fiecare meci beneficiam de tot lotul. Acest lucru contează însă mai puţin. Noi suntem bucuroşi că avem una dintre cele mai tinere echipe, cu jucători fără pretenţii financiare. Au fost şi jucători valoroşi, care au vrut să vină la Buciumi pentru bani, dar i-am refuzat. Noi avem principiul şi politica noastră, iar deocamdată nu oferim bani jucătorilor. La Buciumi se joacă cu sufletul, iar în doi-trei ani, când aceşti jucători vor ajunge la maturitate, Cetatea Buciumi va avea un alt cuvânt de spus în Liga a IV-a”
, a declarat Dan Lucaciu.


Cum distanţa până la ocupanta locului 5 este de 9 puncte, Cetatea nu prea are cum să urce mai sus, astfel că pentru retur, nou-promovata îşi propune să îşi păstreze această poziţie din clasament. Însă, în a doua parte de campionat, Cetatea vrea să devină “arbitru” în lupta pentru titlu, mai ales că în retur va primi vizita celor de la Rapid Jibou, Dumbrava Gâlgău, Unirea Mirşid şi Flacăra Halmăşd.


“Nu am avut un obiectiv la început de campionat,  dar având în vedere că am ajuns în primele şase echipe ne dorim să rămânem tot aici. Şi în retur ne propunem să jucăm un fotbal cât mai frumos. Prin meciurile pe care le jucăm acasă cu pretendentele la primul loc, vom arbitra lupta la titlu. Nu ştiu dacă echipele care vin la Buciumi trebuie să se sperie, dar le asigurăm că nu vor avea meciuri uşoare. Ne vom vinde scump pielea şi este ceva normal, fiindcă ambiţia jucătorilor duce la dorinţa de a câştiga”
, a mai spus tehnicianul, care în această perioadă de pauză a reuşit două transferuri. Astfel, la Buciumi a venit portarul Emil Lucaciu (Flacăra Halmăşd), dar şi Sergiu Pop (Unirea Cristolţ).


Întreaga retrospectivă despre parcursul echipei în turul Ligii a IV-a o găsiţi doar în ziarul Sportul Sălăjean, din 15 februarie.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2482Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Gabi - 18.02.2017 - 19:38

Felicitari echipei din Bucium pt jocul frumos practicat si pt aranjarea jucatorilor in teren! Mult succes in retur!

Nume:

fan cetatea - 18.02.2017 - 08:52

Cel mai invidios este penibilul de ionut puie,asta chiar nu stie scrie...nu are altceva de făcut în satul Buciumi numai sa vorbeasca echipa de rau...mai bine ti-ai vedea de familie si ai grija de fetita sa nu-i dai cumva educatia ta si ei ca atunci va fi vai si amar de ea...am văzu ce mare jucător esti si tu,doar gura si prostia e de tine

Nume:

florin - 18.02.2017 - 08:40

Bravo bai"inteligentilor" ce ati scris...voi vorbiti care nu stiti scrie...sa va fie rusine invidiosilor si frustratilor in frunte cu carcotasii din Buciumi care nu stiti scrie si citi

Nume:

Fan bucimi - 17.02.2017 - 16:18

Bravo Ba inteligentule atâta poți...la comentariu sunteti toti buni

Nume:

Muie Bucium - 17.02.2017 - 14:48

O echipa ff slaba amputere am vazut-o si la cupa ajf si in campionat jucatori incapabili, nesimțiți ...


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter