Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

DIVERSE

17.02.2017 - 11:26

Leontin Moga: “A fost cea mai reuşită ediţie a Cupei AJF”

Leontin Moga: “A fost cea mai reuşită ediţie a Cupei AJF”

Secretarul Asociaţiei Judeţene de Fotbal remarcă prestaţiile echipelor de la această ediţie a competiţiei şi se arată bucuros de faptul că au fost implicaţi mulţi jucători tineri la majoritatea echipelorCupa AJF Sălaj din acest an a fost un real succes şi un număr record de 26 de echipe s-au înscris la start. Dintre toate formaţiile participante, putea să fie o singură formaţie câştigătoare, iar aceea a fost CS Barcău Nuşfalău, cea care s-a impus în finală în faţa celor de la Silvania Cehu Silvaniei.


La final de competiţie, Leontin Moga a remarcat partidele spectaculoase care au avut loc la turneu şi interesul mare al echipelor. Totuşi, secretarul AJF Sălaj mai are şi alte motive de bucurie, după cum declară mai jos.


 “Au fost meciuri spectaculoase şi am consemnat o calitate a jocurilor şi o dăruire mai mare din partea celor implicaţi. A fost un interes mare şi cel mai mult mă bucură că au apărut foarte mulţi jucători tineri la majoritatea echipelor. Toate competitoarele au lăsat o impresie bună şi pot spune că a fost cea mai reuşită ediţie, atât prin faptul că am implicat un număr mare de echipe, dar şi prin faptul că întrecerea s-a desfăşurat în mai multe locaţii”
, ne-a spus Leo Moga.


Ediţia din acest an a avut şi momente mai puţin fericite, astfel că Flacăra Halmăşd a părăsit terenul de joc în minutul 4 într-un meci desfăşurat în faza grupelor.


“Din păcate nu putem trece cu vederea exemplul negativ de care a dat dovadă Flacăra Halmăşd, care a decis să părăsească competiţia în faza grupelor, după un 7 m acordat în favoarea adversarilor. În conformitate cu regulamentul, Flacăra Halmăşd, cât şi jucătorii din această echipă nu vor mai putea participa la ediţia următoare a Cupei AJF”
, a finalizat secretarul AJF Sălaj.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 873Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

!!! - 18.02.2017 - 12:42

Blatul Cehu-Simleu a fost cel mai reusit!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter