Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

JUNIORI

17.02.2017 - 11:01

Adrian Damian, antrenor CS Barcău Nuşfalău: “La juniori, obiectivul este doar câştigarea titlului”

Adrian Damian, antrenor CS Barcău Nuşfalău: “La juniori, obiectivul este doar câştigarea titlului”

Tehnicianul a reuşit performanţe deosebite alături de juniorii grupării de pe Valea Barcăului, pe banca căreia a obţinut nu mai puţin de şapte titluri judeţeneCu Adrian Damian şi Ciprian Grecu, CS Barcău Nuşfalău a reuşit cele mai bune performanţe, în special la juniori, acolo unde s-au câştigat şapte titluri judeţene. După un sezon de pauză, Nuşfalăul vrea din nou să deţină supremaţia la juniori, mai ales că la început de sezon au revenit pe banca tehnică Adrian Damian şi Ciprian Grecu.


S-a format o nouă grupă de juniori, care dă roade şi care a terminat turul în fotoliul de lider. “La copii nu ai cum să porneşti cu un alt obiectiv decât câştigarea campionatului. La juniori trebuie să le implementezi mentalitatea că pot câştiga. În vara trecută am început totul de la zero, dar cu acest lot putem face o treabă bună şi la seniori, peste doi-trei ani. La juniori, obiectivul este doar câştigarea titlului”, ne-a declarat Adrian Damian.


Să spunem că acesta, alături de Ciprian Grecu se ocupă şi de echipa de seniori din Liga a IV-a, care este neînvinsă după turul de campionat. Acest lucru reprezintă o satisfacţie pentru tehnician, care are însă mai multe off-uri vizavi de organizare şi de arbitraj. 


“Văd nişte lucruri urâte în fotbalul sălăjean, cum am văzut şi în prima etapă la Hida. Acel arbitru a arătat 3 minute fiindcă nu era targă la terenul de joc, dar la presiunea gazdelor a reluat jocul deşi nu a fost adusă nicio targă. Au fost şi greşeli de arbitraj la acel meci, unde am pierdut două puncte importante. Îmi mai pun o întrebare, deoarece atât la Gâlgău, cât şi la Mirşid am fost arbitraţi de arbitri din alte judeţe şi nu au fost probleme. Poţi avea cea mai bună echipă, dacă unele rezultate sunt influenţate de arbitraj. Sunt mulţumit că nu am pierdut în tur, iar acest lucru ne dă încredere. Avem şanse la titlu ca şi celelalte echipe din primele cinci locuri, însă eu cred că Dumbrava are un uşor avantaj. Este cea mai organizată şi disciplinată echipă”, a mai spus Adi Damian.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 947Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter