Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

17.02.2017 - 10:45

Constantin Olariu - antrenor FC Zalău: “Încă tot aştept să îmi apară în lot jucătorii promişi de conducere”

Constantin Olariu - antrenor FC Zalău: “Încă tot aştept să îmi apară în lot jucătorii promişi de conducere”

Tehnicianul grupării de sub Meseş s-a arătat nemulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi încă aşteaptă întăriri, mai ales că în retur, conducerea a trasat ca şi obiectiv promovarea în Liga a II-a


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Cu două săptămâni înainte de reluarea campionatului din Liga a III-a, FC Zalău nu stă foarte bine din punct de vedere al lotului, astfel că doar Lucian Todea este jucătorul cu experienţă care a venit la Zalău, până în momentul de faţă.

 

Fundaşul african Salif Nogo a şi plecat de la Zalău, după doar două zile, dar în schimb a revenit de la Olimpia Satu Mare, Cristian Bucur.

 

Cu toatea acestea, antrenorul Constantin Olariu mai aşteaptă întăriri, mai ales că în returul care va începe pe 4 martie, “alb-albaştrii” au ca şi obiectiv promovarea în Liga a II-a.


“La ora actuală a venit doar Lucian Todea, dar şi el este restant în  pregătire. Au fost zile în care am avut doar 12 jucători la antrenamente, copii nu pot să vină la pregătire din cauza faptului că au probleme la şcoală şi suntem nevoiţi să lucrăm cu ce avem şi cum putem.Eu încă tot aştept să îmi apară în lot jucătorii promişi de conducere”, a declarat Constantin Olariu.

 

Tehnicianul a vorbit şi despre amicalul de joi din Ungaria, pe care FC Zalău l-a pierdut la o diferenţă de patru goluri în faţa celor de la Fotbal Comuna Recea. Însă, la această partidă, antrenorul nu s-a putut baza pe jucători importanţi precum Claudiu Băican, Marius Hosu, Paul Mateciuc, Cristian Tăbîrţă şi Cătălin Odenie.


”Am avut o evoluţie ştearsă, iar rezultatul spune totul. Avem şi nişte circumstanţe atenuate fiindcă marţi am avut două antrenamente, miercuri am jucat amical la Cluj şi ar fi trebuit să continuăm partea de cantonament. Am acuzat o lipsă acută de jucători. Contează foarte mult un cantonament, după cum s-a văzut şi la echipa din Recea. Eu sunt la Zalău de aproape doi ani, dar încă nu am reuşit să fac un cantonament centralizat cu echipa, ceea ce spune mult. Eu pot să lucrez cu jucătorii câte două antrenamente în fiecare zi, dar dacă nu este odihnă şi refacere, apar probleme şi tocmai de aceea avem mulţi jucători accidentaţi. Nu avem cele mai bune condiţii pentru a face performanţă şi pentru obiectivul care s-a trasat în această iarnă. Am spus-o şi la început, este foarte uşor să vorbeşti, dar este mult mai greu să şi reuşeşti”, a mai spus Olariu.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 979Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

pascuta - 20.02.2017 - 05:07

hahaha,parac e luat din filmele de capa si spada.O fi artist in felul lui cu mustata si cu cioc dar antrenor,nu e.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter