Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

11.02.2017 - 14:49

Claudia Constantinescu, în grafic. “Ea ar putea fi... transferul verii la HC Zalău”, a spus Tadici

Claudia Constantinescu, în grafic. “Ea ar putea fi... transferul verii la HC Zalău”, a spus Tadici

Fostul golgheter al grupării sălăjene se află într-un program de refacere, după operaţia realizată la umăr, dar managerul Gheorghe Tadici nu vrea să o forţeze, pentru ca ea să poată fi un fel de... transfer al verii la HC Zalău!În ultimii ani, nu o dată, Claudia Constantinescu (n. 18 iunie 1994) a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, urcând şi în clasamentul golgheterelor din Liga Naţională. Din păcate, handbalista în vârstă de 22 de ani s-a accidentat destul de grav la umăr în cursul anului trecut.
 

O perioadă, ea a evoluat accidentată, fiind folosită doar în faza defensivă. Până la urmă, handbalista şi-a luat inima în dinţi şi a urcat pe masa de operaţie, cu diagnosticul: ligament dezlipit de omoplat.
 


Astfel, la mijlocul lunii octombrie, Constantinescu a efectuat o intervenţie chirurgicală la o clinică medicală din Békéscsaba şi acest sezon a devenit unul ratat pentru jucătoare. Specialiştii spuneau că perioada de absenţă ar putea ajunge până la un an, însă au garantat că jucătoarea va mai putea evolua cu succes pe semicerc.
 

Până la urmă, ea se poate declara fericită, deoarece operaţia a fost una reuşită şi handbalista a putut să înceapă perioada de refacere. În această perioadă, fosta golgheteră a Zalăului se pregăteşte într-un ritm foarte susţinut şi cei din club spun că perioada de cinci luni de refacere merge bine şi nu vor să forţeze, deşi jucătoarea ar putea reveni în teren după vreo trei-patru luni.
 

“Constantinescu aleargă, se pregăteşte, iar braţul a câştigat în mobilitate. Recuperarea se află în parametri optimi, dar nu îi voi da drumul în teren înainte de lunile mai-iunie, pentru că există şi riscul să se reaccidenteze. Ea ar putea fi transferul verii la HC Zalău”, a spus Gheorghe Tadici, la emisiunea moderată de Marius Morar la Sălăjeanul TV.
 

Să mai spunem că, în această vară, Claudia Constantinescu se află la final de contract, însă înţelegerea cu clubul de la poalele Meseşului va fi prelungită cu încă un an, conform clauzei din contract în ce priveşte accidentările.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 6414Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Ionel Vancea - 11.02.2017 - 15:36

Ii urez sa fie transferul anului DE LA HC Zalau, sa scape de porcul Ghiţã, gheolbanul sportului românesc.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter