Connect with us

CUPA ROMANIEI

Autoland Hosu elimină campioana Dia Guard Divino din Cupa României! GALERIE FOTO şi VIDEO


Cel mai aprig meci din sferturile de finală a Cupei României a fost şi derby-ul din această fază a competiţiei, Autoland Hosu – Dia Guard Divino, meci care s-a decis la loviturile de departajare


 
Partidele din sferturile Cupei României s-au desfăşurat vineri seara la Baza Sportivă "ONIX" Traian din Zalău. Dacă titratele Euro Dezmembrări, Autovip Lexus şi Fan Courier erau favorite, al patrulea sfert a fost unul de foc, în care s-au aflat campioana Dia Guard Divino şi incomoda Rechinii Autoland Hosu.

 

Chiar dacă a fost foarte frig, aproximativ 100 de spectatori au dârdâit în tribune, în aşteptarea unui spectacol fotbalistic. Jucătorii celor două formaţii nu s-au dat la o parte, s-au dăruit şi chiar au făcut un joc agreabil, dar şi cu multe momente tensionate.
 

La un moment dat, "rechinii" au avut 2 – 0 pe tabela de marcaj, dar "spartanii" lui Flore Pop au revenit şi au egalat chiar în ultimele secvenţe.

 

S-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Autoland Hosu s-a impus, iar Mihai Gaidoş şi compania pot dedica liniştit acest succes conducătorului formaţiei – Ioan Hosu, cel care în zilele trecute şi-a aniversat ziua de naştere.
  


Dia Guard Divino – Autoland Hosu 2 – 2 (0 – 1); 7 – 8 după l.d.d.!


 

În ediţia de miercuri – 15 februarie – a ziarului Sportul Sălăjean veţi vedea mai multe amănunte despre acest subiect, dar şi despre celelalte jocuri din sferturi.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI