Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

Liga I

09.02.2017 - 12:05

Gică Hagi: „Vlad Morar este un jucător bun şi se vede că are calitate!”

Gică Hagi: „Vlad Morar este un jucător bun şi se vede că are calitate!”

Antrenorul de la Viitorul are doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului sălăjean, care a debutat în tricoul grupării din Constanţa chiar în faţa formaţiei sale de suflet… Dinamo BucureştiÎn iarbă, Gică Hagi a devenit “rege”, fiind locomotiva generaţiei de aur, care a realizat cele mai notabile rezultate din  istoria fotbalului românesc.

Chiar dacă şi-a început cariera de antrenor cu paşi timizi, încet-încet, Hagi începe să strălucească şi pe banca tehnică, iar Viitorul antrenat de acesta este lider în România.

Pe lângă rezultatele din teren, fostul internaţional are încă un mare merit: promovează tineri cu calităţi, iar munca sa a început deja să îşi găsească răsplata, din moment ce fotbalişti formaţi de el au ajuns la Naţională sau au fost transferaţi la cluburi importante din ţară, dar şi în străinătate.

De la începutul acestui an, sub comanda lui Gică Hagi se află şi un fotbalist originar din Sălaj. Este vorba despre Vlad Morar, cel care are posibilitatea de a face pasul spre un club mare  sau chiar către Naţională.

La 23 de ani, fotbalistul din Crişeni a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Viitorul, iar în ultima etapă, Vlăduţ şi-a făcut debutul tocmai în faţa formaţiei de suflet, Dinamo Bucureşti!

Titular în Ştefan cel Mare, sălăjeanul a jucat până în minutul 57, suficient pentru ca antrenorul său să poată să îşi sublinieze din nou aprecierile asupra sa. “Vlad Morar este un jucător bun şi să vede că are calitate!”, a declarat Gigă Hagi la finalul jocului cu Dinamo.

În următoarea rundă, Morar poate să îşi arate din nou calităţile, în partida pe care Viitorul o va desfăşura luni pe teren propriu, în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 6055Autor: Călin Onicaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter