Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

02.02.2017 - 11:35

Ciprian Buta, jucător Volei Club Zalău: “Sper să fim în formulă completă şi să ne adjudecăm toate punctele puse în joc la CSU Braşov"

Ciprian Buta, jucător Volei Club Zalău: “Sper să fim în formulă completă şi să ne adjudecăm toate punctele puse în joc la CSU Braşov"

Gruparea de la poalele Meseşului va întâlni în acest final de săptămână, sub Tâmpa, CSU Braşov, formaţie clasată pe ultimul loc în Divizia A2Volei Club Zalău se clasează în acest moment pe locul cinci în clasamentul general al Diviziei A2. La ultimul meci de pe teren propriu, gruparea condusă de Gabriel Terheş a cedat în trei seturi în faţa celor de la CSS CNE Lapi Dej, însă mai mulţi dintre titulari au absentat din cauza unor probleme de sănătate.


Nici Ciprian Buta nu a jucat în acea partidă, dar acum, libero-ul celor de la Volei Club speră să poată să îşi ajute colegii la meciul programat la sfârşitul acestei săptămâni.


Voleibalistul zălăuan consideră meciul de la Braşov unul foarte important şi care trebuie câştigat pentru a nu se pierde contactul cu primele locuri.


“Sper să pot juca la Braşov. Este un meci foarte important pe care trebuie să îl câştigăm ca să nu pierdem contactul cu obiectivul fixat, accederea în primele patru locuri pentru play-off. Sper să fim în formula completă de această dată şi cu o mobilizare bună să reuşim să ne adjudecăm toate punctele puse în joc”
, a declarat Ciprian Buta, libero Volei Club Zalău.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1027Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

cornel i - 03.02.2017 - 01:10

Baiete esti depasit de eveniment.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter