Connect with us

CUPA ROMANIEI

Cinci echipe din Liga 2, calificate în optimile Cupei României


Viper Electro Cris, Stelya Brădet, Aquangar Cehu Silvaniei, Tenaris şi Rapid Peceiu sunt singurele formaţii din eşaloanele inferioare care au acces în faza eliminatorie a competiţiei 


Etapa a III-a din faza grupelor a stabilit şi ultimele echipe calificate în optimile competiţiei. Surprize prea mari în această rundă nu au fost, astfel că toate echipele participante din Liga 1 s-au calificat fără emoţii în optimi. În faza eliminatorie au acces şi cinci echipe din eşalonul secund, este vorba de Viper Electro Cris, Stelya Brădet, Aquangar Cehu Silvaniei, Tenaris şi Rapid Peceiu.

În Grupa A, Dia Guard Divino era calificată încă după etapa a II-a, dar campioana a dorit să încheie grupa cu maxim de puncte, astfel că a reuşit o nouă victorie la scor şi în faţa celor de la Perla, în poarta căreia a marcat de 11 ori, şapte reuşite aparţinându-i lui Ciprian Pavel. DHL Brădet este a doua echipă din această grupă care merge în optimi, asta după ce formaţia lui Cosmin Şandor a câştigat fără probleme partida decisivă cu Generalii.

Deşi avea şanse de calificare, Unirea Hereclean nu s-a prezentat la meciul din Grupa B cu Euro Dezmembrări FS Grup, astfel că rezultatul s-a decis la “masa verde”. Formaţia condusă de Dinu Costina a mers mai departe de pe primul loc, în timp ce locul secund  a fost ocupat de către Yvo Ego Booth, după victoria cu Bavaria Gold Rechinii II.

Fără şanse de calificare din Grupa C, BT Royal a anunţat că nu se poate prezenta la meciul cu Autovip Lexus, astfel că formaţia condusă de Ioan Chiş şi Călin Remeş a obţinut 3 puncte la “masa verde”.  Pentru locul secund, Stelya Brădet şi Ianus au dat o luptă extrem de  aprigă. Formaţia condusă de Sorin Codaţ a condus cu 2 – 0 după 35 de minute, dar pe final de meci, Dan Filip şi Adrian Seichei au egalat pentru Stelya. Ambele formaţii au fost la egalitate de puncte, astfel că echipa calificată s-a decis la loviturile de la 7 m, unde Adrian Donciu şi colegii săi au avut câştig de cauză.
 

Mai multe detalii, rezultate, marcatori si  programul optimilor în ziarul Sportul Sălăjean din 1 februarie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI