Connect with us

DIVERSE

S-au stabilit grupele din faza următoare a Cupei AJF Sălaj. PROGRAMUL FAZEI A II-A


Miercuri, la sediul central al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a avut loc tragerea la sorţi şi patru delegaţi de la echipele calificate au fost prezenţi în sală, în timp ce ceilalţi au fost consultaţi telefonic


Ediţia din acest an al Cupei AJF Sălaj a strâns un număr record de echipe. Nu mai puţin de 26 de echipe s-au înscris, 16 provenind chiar din Liga a V-a. Prima fază a acesti întreceri a avut loc 28 ianuarie şi s-a disputat în patru locaţii: sălile de sport din Valcău, Hida, Nuşfalău şi Cehu Silvaniei. Echipele care şi-au obţinut biletele pentru următoarea fază a competiţiei sunt: ACS Tihău, Cetatea Buciumi, Cetatea Almaşu, Rapid Zimbor, Unirea Mirşid, Silvania Cehu Silvaniei, Flacăra Halmăşd, Luceafărul Valcău, Sportul Şimleu, CS Barcău Nuşfalău, CS Crasna şi Olimpic Bocşa.

Din cauza unor probleme cu căldura în sălile de sport din Nuşfalău, Cehu Silvaniei şi Hida, faza a II-a a Cupei AJF se va disputa în două săli, la Valcău şi la Pericei, ambele locaţii au dovedit că pot organiza în condiţii normale această fază.

Să spunem că tragerea la sorţi a grupelor din următoare etapă a avut loc miercuri, la sediul AJF Sălaj şi au fost prezenţi patru delegaţi ai echipelor calificate, respectiv reprezentanţii Flacărei Halmăşd, Unirii Mirşid, Cetăţii Buciumi şi Olimpic Bocşa. Fiecare echipă a beneficiat de un bileţel, iar la final au fost adăugate într-o urnă şi amestecate.

Cele 12 echipe calificate au fost repartizate în trei grupe. Astfel, grupa A este alcătuită din Luceafărul Valcău, Cetatea Buciumi, Rapid Zimbor şi CS Barcău Nuşfalău. Din grupa B fac parte: Olimpic Bocşa, Flacăra Halmăşd, CS Crasna şi Unirea Mirşid. În grupa C se vor duela: Silvania Cehu Silvaniei, Cetatea Almaşu, Sportul Şimleu şi ACS Tihău.

Meciurile din grupele A şi C se vor disputa la Valcău, cu începere de la ora 9:00, respectiv 14:00, în timp ce jocurile din „grupa de foc” se vor desfăşura la Pericei, de la ora 9:00. Toate duelurile sunt programate pentru data de 11 februarie.

„Au fost prezenţi delegaţi de la Flacăra Halmăşd, Unirea Mirşid, Olimpic Bocşa şi Cetatea Buciumi, timp în care restul delegaţilor au fost consultaţi telefonic. În această situaţie s-a ajuns la tragerea la sorţi, fără capi de serie. Fiecare echipă şi-a făcut bileţele care s-au adăugat într-o urnă, s-au amestecat şi fiecare formaţia şi-a tras <norocul>. Cea mai echilibrată grupă pare a fi B, însă fiind sistem de cupă, nu se ştie niciodată”, ne-a declarat Leontin Moga.

Faza finală se va desfăşura în data de 12 februarie în sala de sport a Liceului Sportiv „Avram Iancu” din Zalău, cu începere de la ora 9:00. În această ultimă fază se vor califica direct câştigătoarele celor două grupe de la Valcău şi învingătoarea din grupa de la Pericei plus cel mai bun loc doi, care va fi selectat după cel mai bun punctaj, sau în caz de egalitate, după golaveraj şi cele mai multe goluri marcate.

„În ceea ce priveşte sala de la Pericei, am vorbit la Primărie şi ni s-a spus că nu e problemă, este asigurată căldura. Inclusiv domnul viceprimar ne-a confirmat faptul că nu se pune problema să nu fie căldură în sală. La <Avram Iancu> se vor face demersurile necesare pentru a închiria sala pentru a putea oferi jucătorilor condiţiile necesare”, a finalizat secretarul AJF Sălaj.

 


Programul competiţiei:

 

 

GRUPA A:  Luceafărul Valcău, CS Barcău Nuşfalău. Cetatea Buciumi şi Rapid Zimbor
   
ora 9:00 Luceafărul Valcău – CS Barcău Nuşfalău
  9:45 Cetatea Buciumi – Rapid Zimbor
10:30 CS Barcău Nuşfalău – Rapid Zimbor
11:15 Luceafărul Valcău – Cetatea Buciumi
12:00 Cetatea Buciumi – CS Barcău Nuşfalău
12:45 Rapid Zimbor – Luceafărul Valcău
   
   
GRUPA B:  Olimpic Bocşa, Unirea Mirşid, Flacăra Halmăşd şi CS Crasna
   
ora 9:00 Olimpic Bocşa – Unirea Mirşid
  9:45 Flacăra Halmăşd – CS Crasna
10:30 Unirea Mirşid – CS Crasna
11:15 Olimpic Bocşa – Flacăra Halmăşd
12:00 Flacăra Halmăşd -.Unirea Mirşid
12:45 CS Crasna – Olimpic Bocşa
   
   
GRUPA C:  Silvania Cehu Silvaniei, ACS Tihău, Cetatea Almaşu şi Sportul Şimleu
   
ora 14:00 Silvania Cehu Silvaniei – ACS Tihău
14:45 Cetatea Almaşu – Sportul Şimleu
15:30 ACS Tihău – Sportul Şimleu
16:15 Silvania Cehu Silvaniei – Cetatea Almaşu
17:00 Cetatea Almaşu – ACS Tihău
17:45 Sportul Şimleu – Silvania Cehu Silvaniei

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE