Connect with us

DIVERSE

Liviu Antal a ajuns în Cipru


Şimleuanul va evolua la Anorthosis Famagusta, formaţie care ocupă locul 9 în campionatul din Insula Afroditei

 
După ce s-a despărţit de Pandurii Târgu Jiu, tot în această iarnă, Liviu Antal a devenit jucător liber, iar înţelegerea cu Hapoel Tel Aviv a fost reziliată având în vedere că clubul israelian nu şi-a respectat obligaţiile financiare.
 
 
Imediat după ce a devenit liber de contract, şimleuanul a fost asaltat de oferte, iar de serviciile sale s-au interesat granzii din Liga 1, Astra, Steaua şi Dinamo.
 
Pe adresa jucătorului au sosit oferte şi din străinătate, iar mijlocaşul s-a decis în cele din urmă unde să îşi continue cariera.
 
Astfel, miercuri seară, şimleuanul alături de agentul său Bogdan Apostu au plecat în Cipru, urmând ca jucătorul să semneze un contract cu  Anorthosis Famagusta, formaţie ce ocupă locul 9 în campionatul cipriot.
 
La Famagusta, Liviu Antal a fost dorit de antrenorul Roony Levy, cel care îl cunoaşte pe fotbalist din perioada în care tehnicianul a antrenat în România, la Unirea Urziceni şi Steaua Bucureşti.
 
Anorthosis Famagusta va fi a treia echipă din străinătate pentru care va evolua fostul golgheter al României, după Genclerbirligi, Beitar Ierusalim şi Hapoel Tel Aviv.
 
 
Vom reveni cu mai mult amănunte!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE