Caută articole

Filtrează articole
DIVERSE

25.01.2017 - 19:02

„Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”

„Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”

„Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”, cam aşa stau lucrurile în ceea ce priveşte lucrările de modernizare anunţate la Stadionul MunicipalMult aşteptatele investiţii la Stadionul Municipal o să înceapă curând, asta dacă nu cumva proiectul de hotărâre privind investiţiile la ”arena” sportivă nu va fi blocat de consilieri în şedinţa de joi. Până aici toate bune şi frumoase. În nenumărate rânduri au fost publicate în presa locală fotografii cu starea jalnică în care arată Stadionul Municipal şi am aşteptat cu nerăbdare unele măsuri, dar se pare că aleşii fac totul pe invers.
 

Alocarea sumei de 360 de mii de euro pentru stadion m-a bucurat nespus, dar când am citit pe ce se vor duce banii m-a pufnit plânsul. Fraţilor, este inadmisibil să arunci cărămizile de bani pentru a face gard, locuri de parcare şi ce mai doresc consilierii locali când de fapt problema este la vestiare. Copiii şi chiar adulţii care folosesc vestiarele riscă să se îmbolnăvească din cauza igrasiei şi a problemelor privind instalaţiile sanitare, iar noi facem locuri de parcare şi gard.
 

A fost  măcar un consilier sau primarul la stadion să vorbeasă cu antrenorii şi sportivii sau, de ce nu, cu oamenii care merg să alerge  şi să-i întrebe pe ei care consideră că ar fi priorităţile în ceea ce priveşte modernizarea stadionului? Cu siguranţă nu a fost nimeni pentru că pe nimeni nu interesează acest aspect. Pe aleşi îi interesează să îşi facă capital de imagine pe banul public.

 

O să se laude că au alocat bani pentru stadion, dar nu contează că banul se risipeşte aiurea. Dacă am avea instituţii care să-şi facă treaba aşa cum scrie la carte stadionul ar fi închis. Dacă treci pe sub tribuna Stadionului Municipal se poate constata că la hidrant nu există furtunul pentru ca acesta să poată fi utilizat sau dacă există uşa de acces la hidrant este blocată.
 

Dacă am avea o instituţie căreia să-i pese de sănătatea oamenilor, utilizarea vestiarelor ar fi interzisă. Nu este posibil ca în ultimii ani să nu se zugrăvească deloc vestiarele chiar şi numai cu var pentru dezinsecţie, dar de ce să ne mai mire şi ce să aşteptăm de la cei din Primăria Zalău care se ocupă de sport când pe banul nostru nu avem voie să ştim ce măsuri s-au luat împotriva celor care ne-au făcut oraşul de ruşine în întreaga Europă prin non-combatul din meciul de cupă europeană disputat de ACS Volei Municipal Zalău în Bosnia. E bine că se încearcă, dar trebuie să cheltuim banul cu chibzuinţă şi nu după bunul plac şi în necunoştinţă de cauză.
 

Chiar aşa domnilor consilieri, câţi dintre dumneavostră aţi fost la Stadionul Municipal pentru a lua pulsul de la sportivi? Nu cred că o să primesc răspunsurile voastre la comentariile materialului, dar sper că o să primesc răspunsurile mult aşteptate în cadrul şedinţei de consiliu local programate joi, 26 ianuarie.                          

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1167Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

delme - 26.01.2017 - 16:22

ai ziso atletule.

Nume:

CSM - 26.01.2017 - 00:13

D-le Labo, si cine credeti ca ar trebuii sa raspunda, daca nu Primaria ?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter