Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

24.01.2017 - 16:32

Şimleuanul Vlad Opriş, impresariat de Ana Maria Prodan

Şimleuanul Vlad Opriş, impresariat de Ana Maria Prodan

“Sper să fie un pas înainte, iar cu ajutorul dânsei să ajung la o echipă bună”, a spus jucătorul care în această iarnă a fost împrumutat de Juventus Bucureşti la CSM ReşiţaChiar dacă are doar 20 de ani, Vlad Opriş a evoluat deja pentru două echipe în Liga a III-a, la CSM Sighetu Marmaţiei şi la Unirea Jucu. În vară, şimleuanul a făcut pasul în Liga a II-a şi a ajuns la Juventus Bucureşti, formaţie care s-a mişcat excelent în turul de campionat, pe care l-a terminat în fotoliul de lider, deşi echipa bucureşteană este nou-promovată!


Deşi în vară a semnat pe trei ani cu gruparea din Capitală, Vlad Opriş nu a apucat să debuteze în eşalonul secund şi a fost doar în lotul echipei antrenate de Daniel Opriţa. Statutul de rezervă l-a nemulţumit pe jucător, care a optat să fie împrumutat la o echipă din Liga a III-a, unde să poată juca.


Astfel, mijlocaşul a ajuns la CSM Şcolar Reşiţa, formaţie aflată pe locul secund în Seria a IV-a din Liga a III-a şi care are obiectiv promovarea în liga secundă.


“Din păcate nu am jucat la Juventus Bucureşti. Meritam şi eu o şansă din partea antrenorului. Într-adevăr echipa a mers foarte bine şi a terminat turul pe primul loc, dar am decis să plec la CSM Şcoalar Reşiţa pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare. Vreau să pun umărul la obiectivul echipei, care este promovarea”
, ne-a declarat Vlad Opriş, care în zilele trecute a semnat un contract de impresariat cu Ana Maria Prodan. “Deocamdată eu trebuie să demonstrez în teren că am valoare, iar apoi cu ajutorul dânsei să ajung la o echipă bună. Sper să fie un pas înainte în cariera mea”, a mai spus jucătorul.
                    

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Mai multe detalii în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean din data de 25 ianuarie

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 7164Autor: Ionuţ Costinaş

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter