Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

23.01.2017 - 16:52

Volei Club Zalău, fără replică în faţa celor de la CSS CNE Lapi Dej

Volei Club Zalău, fără replică în faţa celor de la CSS CNE Lapi Dej

Gruparea din liga secundă a pierdut în trei seturi meciul de pe teren propriu din ultima etapa a Diviziei A1. Mai mulţi titulari au fost gripaţi şi astfel, formaţia condusă de Gabriel Terheş nu a emis nicio pretenţie în acest meci
Volei Club Zalău a debutat şi ea oficial în noul an. Formaţia condusă de Gabriel Terheş a primit vizita celor de la CSS CNE Lapi Dej. Formaţia clujeană a disputat o partidă în devans şi a trecut pe locul patru în clasament, în timp ce gruparea zălăuană a coborât pe cinci.


Pentru a reveni pe locul patru, formaţia de la poalele Meseşului avea nevoie de un succes împotriva clujenilor. Totuşi, în săptămâna meciului, mai mulţi dintre titulari au fost gripaţi şi în aceste condiţii şi antrenamentele s-au desfăşurat mai greu.


Marius Ilieş, Flaviu Bălean şi Ciprian Pop au fost cei mai afectaţi. Dacă primii doi au venit totuşi la sală pentru a juca în acest meci, Pop a lipsit. Nici centrul Ionuţ Silaghi şi liberoul Ciprian Buta nu au putut evolua.


În aceste condiţii, Volei Club Zalău nu a putut emite nicio pretenţie şi a pierdut meciul cu CSS CNE Lapi Dej în doar trei seturi. În fiecare act, zălăuani au reuşit să strângă câte 14 puncte şi astfel au pierdut atât partida, cât şi şansa de a revenii pe locul 4. 


„A fost rău pentru noi şi bine pentru ei. Era de aşteptat. Toată săptămâna trecută vreo trei titulari am fost foarte răciţi şi abia am putut face antrenamente. Ne-a lipsit şi Ciprian Pop, nici Ionuţ Silaghi nu a putut evolua”
, ne-a declarat Marius Ilieş.


Mai multe detalii în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean din 25 ianuarie


Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Volei Club Zalău – CSS CNE Lapi Dej 0 – 3 (14 – 25, 14 – 25, 14 – 25)


Volei Club Zalău:
Marius Ilieş, Cristian Zaha, Claudiu Iov, Mihai Bujor, Ovidiu Teuşan şi Flaviu Bălean. Au mai jucat: Adrian Gogota, Gabriel Terheş, Andrei Păun şi Tudor Lazăr 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1005Autor: Cristian Moldovan

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter