Caută articole

Filtrează articole
ATLETISM

19.01.2017 - 14:55

Paula Todoran renunţă la maratonul de la Sevilla

Paula Todoran renunţă la maratonul de la Sevilla

Atleta pregătită de Mirel Seişanu va alerga prima cursă de maraton din 2017 abia  în luna aprilie Paula Todoran, sportiva anului 2016 în Sălaj şi una dintre cele două reprezentante ale judeţului Sălaj şi totodată ale României în cursa de maraton de la Jocurile Olimpice, competiţie ce a avut loc anul trecut la Rio de Janeiro, a început anul 2017 cu unele probleme de sănătate. Atleta legitimată la CSM Zalău şi antrenată de prof. Mirel Seişanu a avut planificată în cea de-a doua lună a anului prima cursă de maraton din 2017.


Dornică de a realiza un nou record personal, zălăuanca şi-a propus să alerge în cursa de maraton de la Sevilla programată pe 19 februarie, cursă în care a reuşit cu un an în urmă să-şi îndeplinească standardul de participare la Jocurile Olimpice.


Din păcate pentru atleta în vârstă de 31 de ani, anul a început cu o viroză respiratorie care a împiedicat-o să se pregătească la cel mai înalt nivel, astfel că împreună cu antrenorul ei a decis să amâne prima cursă de maraton pentru luna aprilie. ”A fost o perioadă destul de dificilă. Paula a avut o viroză şi a făcut mai mult alergări. Nu am reuşit să atingem nivelul de pregătire pe care îl necesită o astfel de cursă şi am decis să căutăm un alt maraton pentru luna aprilie. Probabil o să fie cursa de la  Hamburg programată pe 23 aprilie. Nu ne-am decis exact, dar cel mai probabil nu va fi mai repede de luna aprilie!” - a declarat prof. Mirel Seişanu reporterului Sportul Sălăjean.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 851Autor: Monel Sabou

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter