Connect with us

ALTE SPORTURI

Jako Alexandru se întoarce la cârma Liceului Sportiv din Zalău


Acesta revine la conducerea Liceului Sportiv ”Avram Iancu” după mai puţin de doi ani şi jumătate


Începând de luni, 9 ianuarie, dată la care s-au reluat cursurile din învăţământul preuniversitar, Liceul Sportiv ”Avram Iancu” Zalău are un nou director, în persoana profesorului Jako Alexandru.

Noul director a mai ocupat această funcţie până în luna august 2014, când a fost înlocuit cu prof. Alina Cozac. Ulterior, şi aceasta a lăsat fotoliul de director pentru funcţia de inspector şcolar la disciplina Educaţie Fizică şi Sport şi a cedat locul de director unui alt cadru didactic, prof. Mirel Seişanu.

Jako Alexandru a obţinut funcţia de director în urma examenului susţinut toamna trecută, iar numirea în funcţie s-a făcut începând cu prima zi de şcoală din anul 2017.
 

La cealaltă unitate sportivă din judeţ subordonată Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj – în speţă Clubul Sportiv Şcolar Zalău – nu au apărut modificări la nivel de conducere, deoarece Dorian Faur şi-a asigurat continuitatea la cârma clubului zălăuan, obţinând funcţia de director tot  în urma concursului ce a avut loc în toamna anului trecut.

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ALTE SPORTURI